Új játékkal készülnek a The Messenger alkotói

  • Írta: szlav
  • 2020. február 23.
  • Teaser
Link másolása
A Sabotage Studio sokak szívébe belopta magát a 2D-s akció-platformerével, a The Messengerrel. Az aprócska kanadai csapat hamarosan lerántja a leplet a következő játékáról - csupán a tavaszi napéjegyenlőségig kell várnunk rá.

A Sabotage Studio nem kertelt különösebben: Twitteren, majd később YouTube-on megosztottak egy videót, amely szerint március 19-én bemutatják a következő fejlesztésüket. A gyakorlatilag állóképes klip azonban több árulkodó jelet is tartogat arról, hogy miféle témája lehet a játéknak. Ott van először is a napfogyatkozást ábrázoló háttér, rajta pedig a "spring equinox", azaz tavaszi napéjegyenlőség felirata. Mivel erre a napra időzítették a bejelentést és kellőképpen ki is hangsúlyozták ezt, egészen valószínű, hogy ezek a motívumok visszaköszönnek majd a szóban forgó játékban is.

További érdekesség, hogy a fent említett videó alatt a The Messenger zenéjének egyik feldolgozása szól, így nem lepődnénk meg, ha az új játék valamiféleképp kapcsolódna a 2018-as nindzsás platformerhez.

1.
1.
RebornSoul
Pár hete toltam ki a The Messengert, jó játék volt, egy olyan 8/10-es, de merőben túlzásnak tartom azt a kultuszt, ami körülötte kialakult. Egyénként a teaserben lévő zene által én egy folytatásra tudnék tippelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...