Friss látnivalókon a Resident Evil 3 remake

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 24.
  • Képek
Link másolása
Az eredetileg a Gamergenen felbukkanó, majd a Redditre elmentett képeken nem csak kellemetlenül közelről ismerhetjük meg a Nemesist, hanem még néhány Resistance-képet és pár concept artot is megnézhetünk.

Mint ahogyan azt már a játék decemberi leleplezése óta tudni lehet, a remake a Resident Evil 2 felújított verziójához hasonlóan szakít az eredeti kamerakezeléssel, és TPS-nézetbe ülteti át a legendás zombis játékot, mint ahogyan az az új képeken is látható.

Emellett már azt is tudni lehet, hogy a Resident Evil 3 remake-kel együtt érkezik az aszimmetrikus felépítésű Resident Evil: Resistance is, melyben három csapattársunkkal vállvetve küzdhetünk meg a ránk vadászó szörnyekkel.

A Resident Evil 3 remake és a Resistance április 3-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

8.
8.
Ps fanboy
7.
7.
JohnSpartan
#6: Káár... de így is úgy is ez számomra az év játéka! :)
6.
6.
Ps fanboy
#5: Megmondták, hogy nem lesz benne.
5.
5.
JohnSpartan
Remélem beleteszik az eredeti story mechanikàt (lehetett vàlasztani eggyes szituàciókban mit teszel és ez befolyàsolta a végkimenetelt).
De ha nem akkor sem fogok bánkódni. A lényeg hogy màr csak 1 hónap + - pár nap és lehet csapatni!
4.
4.
GAMEROD
Nem tudom az autókat milyen assetekből hányták az útra, mindenféle modellre utaló járgány van, a 70-es évek végére és a 2000-es évek közepére jellemző formákkal, de az eredeti 90-es évekbeli modellek sehol, mint az eredetiben. Engem rohadtul zavar az ilyesmi, már a 2 remake-jében is feltűnő volt már az elején.
3.
3.
Ps fanboy
#2: Igen emlékszem és Hard ban jó szolgálatot tettek ezek a könnyítések, de azért remélem nem az lesz, hogy csak előre scriptelt trükkökkel kell lenyomni a gelesztát, hanem szemtől szemben is lehet majd mint a vadnyugaton. :)
2.
2.
#1: Te PS Fanboi, Vágási Feri vagy, hogy azt a boss-t le lehet ölni fegyver nélkül is...? Az gondolom megvan, hogy (többek között) minden utcai lámpát szét lehet lőni és a valamilyen oknál fogva "lehulló áram" minden zombit és akár még a Nemesis-t is 1 hit-tel kinyírja? Nos, ha addig futkározol a kukaccal a placc közepén, ahol a tócsa van, amíg egy földrengés be nem következik, akkor két lámpaoszlop kicsit ferdén áll a rengés után?

Ha mind a kettőt belököd a tócsába és odaállsz, akkor, amikor jön a kukac egy az egyben megdöglik az áramtól.

Kiváncsi vagyok minderre, hogy meglesz-e az új 3-ban.
1.
1.
Ps fanboy
Jesszus, mik ezek a szörnyek, tényleg faszán átalakították őket.:)Na már csak a pókokra vagyok kíváncsi azok milyenek lettek, de inkább legyen meglepi. Ja és azért remélem, (bár a kép nem arról árulkodik) hogy az óriás kukac elleni harcot nem egyszerűsítették le holmi scriptelt menekülős résszé mint a kettőben a krokodilusos boss-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...