Smart Delivery-támogatással jön a Cyberpunk 2077

Alig pár órája jelentette be a Microsoft, hogy az Xbox Series X érkezésével bevezeti az úgynevezett Smart Delivery opciót - a Cyberpunk 2077 máris csatlakozott a cross-buy-kompatibilis játékok listájához.

És hogy mit is jelent ez pontosan? Nos, az Xbox Series X-ről érkezett friss információk alapján a Smart Delivery lényege, hogy a játékokat elég lesz csupán egyszer megvennünk, és utána biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik konzolon is indítjuk el a kedvencünket - legyen az akár Xbox One vagy Xbox Series X -, mindig azt a verziót kapjuk, amelyik a gépünk tulajdonságaihoz a leginkább passzol. A Smart Deliveryhez a külsős kiadók és fejlesztők számára opcionális a csatlakozás.

Ehhez a témához kapcsolódik a Cyberpunk 2077 készítőinek legújabb tweetje is. Ebben a fejlesztők arról írtak, hogy szerintük egyetlen játékost sem lenne szabad arra kényszeríteni, hogy bizonyos fejlesztésekért cserébe ugyanazt a játékot kétszer kelljen megvásárolniuk. Éppen ezért a Cyberpunk 2077 minden Xbox One-os vásárlója teljesen ingyen frissíthet majd az Xbox Series X-es verzióra, amint elrajtol az új konzolra szánt átirat.

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-től lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, de az imént leírtak fényében valószínűleg a next-gen konzolok sem maradnak majd ki később a buliból.

31 komment - szólj hozzá!