Ghost Recon: Breakpoint - késnek az újdonságok

A játékosok visszajelzésére építve a Ubisoft fejlesztői az alapoktól fogva fogják megújítani a shooter által kínált élményt, ám az elképzelések megvalósítása több időt vesz igénybe a tervezettnél, így pár hetet csúsznak az újdonságok.

Az "immerzív mód" a játék jelenlegi felépítéséhez képest egy jóval valósághűbb élményt ígér a játékosoknak, lényegében egyfajta visszatérést a Ghost Recon-franchise realisztikusabb alapjaihoz. A legtöbb változtatást ráadásul úgy alakítják majd a Ubisoft szakemberei, hogy teljes összhangban legyenek a játékosok visszajelzéseivel, így a tervek szerint végre olyan irányba fog változni a Breakpoint által megteremtetett élmény, amire mindenki vágyott.

Egy apró bökkenő, hogy a mód még mindig nem kapta meg a megjelenési dátumát, amiből sokan arra következtettek, hogy a Ubisoft késik a projekttel. Ezt a feltételezést a mai napon a kiadó egy hivatalos posztban meg is erősítette.

Sőt, a mód mellé beígért Engineer class újdonságaira sem érdemes mostanában számítani. A friss infók szerint március 5-én kapunk majd részletesebb tájékoztatót a módosított menetrendről, illetve még néhány látnivaló is becsúszhat majd az említett napon.

3 komment - szólj hozzá!