Ghost Recon: Breakpoint - késnek az újdonságok

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 25.
  • Csúszás
Link másolása
A játékosok visszajelzésére építve a Ubisoft fejlesztői az alapoktól fogva fogják megújítani a shooter által kínált élményt, ám az elképzelések megvalósítása több időt vesz igénybe a tervezettnél, így pár hetet csúsznak az újdonságok.

Az "immerzív mód" a játék jelenlegi felépítéséhez képest egy jóval valósághűbb élményt ígér a játékosoknak, lényegében egyfajta visszatérést a Ghost Recon-franchise realisztikusabb alapjaihoz. A legtöbb változtatást ráadásul úgy alakítják majd a Ubisoft szakemberei, hogy teljes összhangban legyenek a játékosok visszajelzéseivel, így a tervek szerint végre olyan irányba fog változni a Breakpoint által megteremtetett élmény, amire mindenki vágyott.

Egy apró bökkenő, hogy a mód még mindig nem kapta meg a megjelenési dátumát, amiből sokan arra következtettek, hogy a Ubisoft késik a projekttel. Ezt a feltételezést a mai napon a kiadó egy hivatalos posztban meg is erősítette.

Sőt, a mód mellé beígért Engineer class újdonságaira sem érdemes mostanában számítani. A friss infók szerint március 5-én kapunk majd részletesebb tájékoztatót a módosított menetrendről, illetve még néhány látnivaló is becsúszhat majd az említett napon.

1.
1.
Hát igen, ez van, amikor a játék azelőtt jelenik meg, hogy elkészülne. Az volt a lényeg, hogy az időben megjelenő és mindenre kiterjedő mikrotranzakcióknak legyen egy keretprogram.

Most meg csinálhatják hozzá meg külön a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...