Ghost Recon: Breakpoint - késnek az újdonságok

A játékosok visszajelzésére építve a Ubisoft fejlesztői az alapoktól fogva fogják megújítani a shooter által kínált élményt, ám az elképzelések megvalósítása több időt vesz igénybe a tervezettnél, így pár hetet csúsznak az újdonságok.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#3
#2: Nem játszottam ezzel a Breakpoint-al csak videokat néztem róla,amikor megjelent.De nagyjából annyit fejlődött a Wildlands-hez képest,hogy lehet benne hasalni.Bazi nagynak tűnik a térkép és a Wildlands-ben például volt rádióadó(igaz hogy halál szar zenék mentek benne),ebben az sincs.Mész negyed órákat egy helikopterrel és semmi nem történik.
Elméletileg ez egy taktikai shooter lenne,de láttam olyan videót megjelenéskor,hogy a fickó beguggolt a sarokba és 3 bejáratból,egyetlen egyen ment be a gép és úgy szedett le 20 embert.Magyarul segg hülye a mesterséges intelligencia,ami egy taktikai játékban elég gáz.
#1
Hát igen, ez van, amikor a játék azelőtt jelenik meg, hogy elkészülne. Az volt a lényeg, hogy az időben megjelenő és mindenre kiterjedő mikrotranzakcióknak legyen egy keretprogram.

Most meg csinálhatják hozzá meg külön a játékot.