Resident Evil 3 remake - ismét lesz demó

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 26.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy a második rész felújított verziójánál, úgy a Resident Evil 3 remake esetében is lesz egy megjelenés előtt kipróbálható demó. A bejelentés mellé néhány gameplay felvétel is érkezett.

A Resident Evil hivatalos tweetje szerint az biztos, hogy lesz Resident Evil 3-demó, már csak egyedül a megjelenési dátum kérdéses - viszont az ígéretek szerint hamarosan arra is fény derül. Amíg pedig arra várunk, hogy meginduljon az eszeveszett menekülés a Nemesis elől, érdemes lehet megnézni az alábbi vadonatúj gameplay felvételeket, melyeken teljes pompájában tündököl Jill Valentine legújabb kalandja.


15.
15.
GAMEROD
#3: Szerintem csak úgy lesz rövidebb, hogy nincsenek benne B és egyéb extra küldetések, mert csak egyszereplős. Anno is ezt írták az eredetire hogy rövidebb. Mondjuk az több választható mode-ból állt, változott az ellenség és a tárgyak elhelyezkedése ha újra elkezdte játszani az ember.
14.
14.
GAMEROD
#6: Mr. X-nek a B küldetésekben lett volna a helye úgy mint az eredetiben. Az első nekifutásba rohadtul nem hiányzott ez tény, volt elég gond nélküle is.
12.
12.
Ps fanboy
#7: Szerintem is. Nem volt Mr X jelenlétével semmi baj, sőt. Egy dolog ami zavart benne, de nem is vele volt a baj, szimplán csak ott ütközött ki a legjobban egy mechanikai hiányosság, mert amikor feltünt egy helyen ahol épp tennivalóm lett volna kerülhetettem meg az egész házat, hogy eltünjön onnan és lekoptassam, majd vissza a célterületre, mivel nem volt egy rohadt kitérő mechanika a játékban. De hozzáteszem ez is csak a sokadik végigjátszásnál kezdet frusztrálóvá válni, de addig szinte lubickoltam a tőlevaló menekülés által gerjesztett halálfélelem okozta parahullámán.
10.
10.
thelegendary
#6: Tudni kell kezelni, és nem nyűg a felfedezés. :)
8.
8.
#4: Én is ettől paráztam elsőre, hogy lassan kezd majd gagyibb lenni a játék, meg másról szólni, mint kéne. Viszont a közelmúltban valaki csinált egy ingyenes HD remaster-t a régi 3-asból, hogy még csak nem is a PC-s, hanem a GC verzióból. Kis emulátor moddolás és már ment is, végig is vittem ezredszerre. De aztán ráeszméltem, hogy ilyen, hogy elfogy a kés, már régen sem volt az egész trilógiában. Míg ez a kitérés pont a 3-ban jött be és már az eredeti is egy akciódúsabb játék, mint az 1, vagy a 2. Már nem az volt, hogy jött egy zombi és nem volt lőszered a kispisztolyhoz, hanem rendszerint többen voltak és konkrétan beszakadtak valami ajtó mögül vagy 10-en egyszerre. Te meg gépfegyver, gránátvető, a pályán robbanó hordók, charge-ok, kilőhető lámpák. És a Nemesis-t már igen, az elején ki lehetett fingatni, ha nagyon komolyan tudtál játszani és spéci fegyver alkatrészeket dobált. Ha mindig leverted, kaptál érte valamit.

Szóval még nem biztos, hogy nagyon rossz lesz, ha az új részben is hasonló lesz, mert én igazából nem a RE2 remake-ből akarok most még egy remake-et RE3 néven.
7.
7.
JohnSpartan
#6: Szerintem csak hozzá tett a para faktorhoz. Jókat lehetett vele fogocskázni. :)
6.
6.
Marcus88
Kíváncsi leszek,hogy Nemesis is olyan idegesítő lesz mint MR X volt!
Meglepően sok embernél olvastam,hogy sokat rontott a játékon.

Aki jobban szeret lassan mindent átkutatva játszani annak nem volt valami nagy élmény a jelenléte!
5.
5.
JohnSpartan
#4: Nem kell egyből kiforgatni a belèt, még meg sem jelent azt szídod mint a bokrot... alapból max annak nem örülök hogy rövidebb lesz, vagy hogy a 3 story mechanikàtlját nem teszik bele, de baromira mellékes ez is.

De amúgy meg a korlátlan késhasználat és a kitérés is benne volt az alap 3-ban... Attól még biztos vagyok benne hogy skubizni fogod majd a invertory-t hard fokozaton miként juss el a köv mentés pontig.
4.
4.
Dízel
#3: Na ezt is kezdik elcsesz ni akkor. Rakjanak bele akkor a palya elejetol egy rpg-t vegtelen loszerrel aztan mar az elejen kilehet fingatni a nemesist meg lehet tok jol hentelni. Bravo. Nesze neked tulelo tps.
3.
3.
Marcus88
Azt írják rövidebb lesz mint a kettő,ezért csapták össze a PR-el!
Akció dúsabb lesz,lesz kitérő mód és korlátlan késhasználat.

Nekem amúgy tetszik,nagyon szép a játék a hangulatát majd meglátjuk.
De szerintem akinek bejött a 2 annak ez is tetszeni fog.
2.
2.
#1: Ezek csak részletek, bőven lesz még olyan rész, amit felismersz, én amúgy felismertem a harmadik videóban, hogy a tetű Nemesis egyfolytában csesztet, kinyújtja azt a hosszú csápot, rühelltem de nehéz volt :D Itt is meglesz ez, úgy látom.
1.
1.
GAMEROD
Ez már nem remake, hanem inkább reimagine. Semmi ismerős dolgot nem fedeztem fel egyik videón se az eredetihez képest, max a transzformátor állomást. A hangulat is tök más.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...