Érkezik a Samurai Jack: Battle Through Time

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Adult Swim Games és a Soleil Games csapata egy látványos trailer kíséretében bejelentette, hogy hack & slash játékot készítenek a Samurai Jack-animációs sorozatból, melynek megjelenése a nyárra várható.

A történet még az animációs sorozatból megismert végső csata, vagyis Jack és Aku 2017-ben bemutatott összecsapása előtt veszi fel a fonalat, és egy vadonatúj fejezetet ismerhetünk majd meg Jack életéből. A sztori minőségére egyébként Darrick Bachman lesz a garancia, aki a sorozat után a játékban is ellátja majd az írói feladatokat.

Az utazás során újra meglátogathatjuk a sorozatból ismert legendás helyszíneket, illetve olyan jól ismert karakterekkel is összefuthatunk majd, mint a Scotsman, Scaramouche és Sir Rothchild.

Az Adult Swim Games csapata egy külön panellel jelentkezik majd a PAX Easten, ahol ott lesz a Samurai Jack-sorozat írója mellett az eredeti ötletgazda, Genndy Tartakovsky is, és minden bizonytalan részletről lerántják majd a leplet.

A Samurai Jack: Battle Through Time 2020 nyarán fog megjelenni PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

5.
5.
DragonBleacPiece
ó te jó ég ,töltöm is le az 5 évadot és nézem áááá IMÁDOM..hogy én ezt mennyire szeretem, és az a zene ááá
4.
4.
Yanez
Ha ez nem musthave, akkor semmi sem az.
3.
3.
RebornSoul
Kell!!! Olyan sokszor álmodoztam arról, hogy egyszer csinálnak egy hack and slash játékot a sorozatból... erre tessék! :D Hát ez hatalmas. :D
2.
2.
Matt8888
Én megőrzintem volna a "cartoon" avagy a rajzolt engine-t
1.
1.
wolfwarrior
Igen, kérem, köszönöm, vedd el a pénzem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...