Ingyenes hosszú hétvégét tart a The Division 2

  • Írta: szlav
  • 2020. február 27.
  • Akció
Link másolása
Közeleg a Tom Clancy's The Division 2 következő nagy tartalmi frissítése, a Warlords of New York, a Ubisoft pedig mindent megtesz azért, hogy elcsábítson minket. A nagy leárazások mellett a hétvégén teljesen ingyen randalírozhatunk.

Ha eddig még nem tettetek próbát a The Division 2-vel, akkor itt a tökéletes alkalom, a Ubisoft ugyanis foggal-körömmel küzd azért, hogy még az új expanzió megjelenése előtt minél több új ügynök tegye le a voksát (és a bankkártyáját) a játék mellett. PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elképesztő akciókkal juthatunk hozzá az alapjátékhoz, de ha sokalljuk egy kiadós ebéd árát érte, akkor most fizetés nélkül is belevághatunk a buliba.

A játék összes platformján elindult az ingyenes hosszú hétvége, melynek keretei közt egészen jövő hét hétfőig, azaz március 2-ig járhatjuk Washington feldúlt utcáit. Ha korábban már részt vettetek egy próbakörben, akkor onnan folytathatjátok a játékot, ahol abbahagytátok, illetve a most elért játékállást is továbbvihetitek majd, ha a későbbiekben megvásároljátok a címet.

Az időzítés nem véletlen, hiszen közvetlenül az akciót követően, azaz jövő hét kedden megérkezik a Warlords of New York, amely ismét visszakalauzol minket Manhattan déli kerületeibe. A DLC-csomaghoz egyébként frissen érkezett egy rajzfilmes előzetes is:

23.
23.
Hanoi
#22: Vagy akár a stalker, azóta nem volt normális AI, a div2-ben sincs túl sok, inkább csak "okos" sciptek, de egy idő után kiismerhető.
12.
12.
Debil akinek nem kell 3 euróért :D Én megvettem ennyiért, simán jó a hangulata, én kb single játékként megyek benne, collectible-öket keresek, sztorit tolom, ahogy az 1-et is játszottam 2 évvel később.
11.
11.
user101
Baszszátok meg, nektek már semmi sem jó?! Hát itt van egy tökéletes realitású, modern, szabad világú komoly RPG amiben Asimov-ot megszégyenítő robotika működik és még a gunfight is olyan, hogy szinte érzi az ember a lőporszagot... Eh... Semmi sem jó nektek! :)
6.
6.
Hanoi
#5: Nem olyan rossz, de akit eddig nem vonzottak be a 3 ejrós vételárral meg az ingyen hétvégével azt ezután sem fogják, pedig az már egy jó ár érte.
Sokan meg összekeverik a sezlonyt a fazonnal, ez nem egy casual fps shooter vagy egy lineáris tps, hanem open-world role-play tps, buildekkel amit logikázni is kell. Mondjuk ez itt nem sok mindenkinek megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...