Ingyenes hosszú hétvégét tart a The Division 2

Közeleg a Tom Clancy's The Division 2 következő nagy tartalmi frissítése, a Warlords of New York, a Ubisoft pedig mindent megtesz azért, hogy elcsábítson minket. A nagy leárazások mellett a hétvégén teljesen ingyen randalírozhatunk.

Ha eddig még nem tettetek próbát a The Division 2-vel, akkor itt a tökéletes alkalom, a Ubisoft ugyanis foggal-körömmel küzd azért, hogy még az új expanzió megjelenése előtt minél több új ügynök tegye le a voksát (és a bankkártyáját) a játék mellett. PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elképesztő akciókkal juthatunk hozzá az alapjátékhoz, de ha sokalljuk egy kiadós ebéd árát érte, akkor most fizetés nélkül is belevághatunk a buliba.

A játék összes platformján elindult az ingyenes hosszú hétvége, melynek keretei közt egészen jövő hét hétfőig, azaz március 2-ig járhatjuk Washington feldúlt utcáit. Ha korábban már részt vettetek egy próbakörben, akkor onnan folytathatjátok a játékot, ahol abbahagytátok, illetve a most elért játékállást is továbbvihetitek majd, ha a későbbiekben megvásároljátok a címet.

Az időzítés nem véletlen, hiszen közvetlenül az akciót követően, azaz jövő hét kedden megérkezik a Warlords of New York, amely ismét visszakalauzol minket Manhattan déli kerületeibe. A DLC-csomaghoz egyébként frissen érkezett egy rajzfilmes előzetes is:

25 komment - szólj hozzá!