Ingyenes hosszú hétvégét tart a The Division 2

Közeleg a Tom Clancy's The Division 2 következő nagy tartalmi frissítése, a Warlords of New York, a Ubisoft pedig mindent megtesz azért, hogy elcsábítson minket. A nagy leárazások mellett a hétvégén teljesen ingyen randalírozhatunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#24
#19: Köszönjük!!! Végre hivatalosan is elismered.
#23
#22: Vagy akár a stalker, azóta nem volt normális AI, a div2-ben sincs túl sok, inkább csak "okos" sciptek, de egy idő után kiismerhető.
#22
#21: Persze, hogy nem:D Csak AI szintjén olyan vérszegény volt ez a generáció, hogy már annak is örülök, ha az ellenfél nem szalad bele a lövésbe:D Ejj, hol vannak a F.E.A.R.-es idők:/ remélem a kövi gen hozza majd legalább a 15 évvel ezelőtti szintet:/
#18
#17: Nem akartam én meggyőzni a világon senkit, pusztán leírtam, hogy itt az ellenfélnek legalább annyi esze van, hogy használja a fedezéket, meg néha eldob egy gránátot. Míg egy (példa) Horizonban simán befüttyögtél 10 ellent a susnyásba, a 11. meg még csak meg sem lepődött, hogy amúgy kiürült a tábor, ezért őt is becsaltad, és vígan oda is szaladt. Így értettem a dolgot:)
#12
Törölt felhasználó
Debil akinek nem kell 3 euróért :D Én megvettem ennyiért, simán jó a hangulata, én kb single játékként megyek benne, collectible-öket keresek, sztorit tolom, ahogy az 1-et is játszottam 2 évvel később.
#11
Baszszátok meg, nektek már semmi sem jó?! Hát itt van egy tökéletes realitású, modern, szabad világú komoly RPG amiben Asimov-ot megszégyenítő robotika működik és még a gunfight is olyan, hogy szinte érzi az ember a lőporszagot... Eh... Semmi sem jó nektek! :)
#10
#7: Egy gombot nyomvatartva tudsz fedezékről fedezékre mozogni, nem kell hozzá felálldogálni, mocorogni. Mi ez ha nem fluid? Az AI pedig, persze nem a legjobb amit életemben láttam, de bőven kiemelkedik ebben a generációban, tekintve, hogy a legtöbb játékban az ellenfél vagy konkrétan besétált a célkeresztbe (pl: Wolfenstein), vagy egy bokorban sunnyogva likvidálni lehetett teljes csapatokat (Tomb Raider, Horizon, UC4 stb..) Ezekhez képest az, hogy itt az ellenfelek szépen bekerítenek, használják a képességeiket már egy hatalmas plusz pont szerintem.
#6
#5: Nem olyan rossz, de akit eddig nem vonzottak be a 3 ejrós vételárral meg az ingyen hétvégével azt ezután sem fogják, pedig az már egy jó ár érte.
Sokan meg összekeverik a sezlonyt a fazonnal, ez nem egy casual fps shooter vagy egy lineáris tps, hanem open-world role-play tps, buildekkel amit logikázni is kell. Mondjuk ez itt nem sok mindenkinek megy.