Horizon: Zero Dawn - újabb jelek a PC-s portról

Ezúttal a francia Amazon árulkodott a Horizon: Zero Dawn eddig be nem jelentett PC-s változatáról. Már jó ideje pletykálják a PlayStation 4 egyik legnagyobb exkluzív címének multiplatformosodását.
  • Írta: szlav

Kommentek

#63
#62: Nyilván és nincs is ezzel (sem) bajom. Csak jópofa marhaság az a komment, válaszért kiáltott.
#61
#60: Ezzel csak azt bizonyítottad, hogy te sem vagy 100-as.
#60
#59: Mondja ugye az érett kommentelő, akit ha valami nem érdekel, akkor abba nem ugat bele fölöslegesen mint egy zs kategóriás troll.
#59
#54: Ja, minden idők minden szempontból legjobb játéka, ami veri a múltat is és a jövőt is. Mint minden PS játék.
#58
Hivatalos

Guerrilla Games hivatalos Twitter csatijáról:
"It's confirmed! Horizon Zero Dawn Complete Edition is coming to PC. We're excited that more players will be able to meet Aloy and explore the world of Horizon Zero Dawn this summer!"

https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/
#57
Holnap ezzel fogok játszani . Remek lesz .
#56
#55: Neked találták ki az epic store-t ott ingyen szerezhetsz eredetei játékokat éves szinten min 50db-ot..
#54
#10: Szerintem azért még most is jól néz ki a HZD, abszolút nem kell neki szégyenkezni Pc-én sem. Attól, hogy Pc-re kerül még simán az egyik legkidolgozottabb openworld élményt nyújtja látvány és harcrendszer terén legalábbis az azóta megjelent hasonszőrű játékokat is beleértve.
#53
Ez közepes???!!!! Fuu nagy a baj komolyan..Nektek tényleg semmi sem jó... Nem baj én azt kívánom magamnak ez legyen további életem legszarabb játéka,ti meg csak fanyalogjatok..... Komolyan a f@...om megáll....
#52
#46: Szerintem jól látod, itt mindenki utál. Ha zavar, akkor mondjuk eltakarodhatnál valahova, hm? Ha meg maradsz, ne csodálkozz, ha tömegesen szállnak rád az emberek.
#49
#46: Te most megint miről beszélsz? Komolyan, gyógyszerre iszol feszt vagy mi? Milyen csorda? Épp annyira ismerek itt bárkit, mint téged (semennyire), miért csapódnék csordába, nem lehet saját véleményem? Ami most épp az, hogy ha te valamit évekig űzöl, majd leszólod azokat, akik most űzik, az bizony képmutatás a javából, szerintem ha felcsapod a nagykönyvet, abban is kb. így lesz definiálva.
2: Ha a "nemeziseid" valamelyikével nem értek egyet, azt ugyanúgy odaírom. Más kérdés, hogy te többször szoktál bicskanyitogatóan fogalmazni, véleményt nyilvánítani, mint az átlag, majd ezután még rá is csodálkozol, hogy kapod az ívet. Én most is normálisan fogalmaztam meg a véleményem (szerintem), és erre jött is az "írj privátot" szöveg. Nonszensz.
#48
#47: Ez így van filmet és sorozatot letöltök még.
Játék fronton az ipar szerencsére nekem dolgozik..
#47
#46: Voltál? Most is az vagy.
#46
#45: Képmutatás? LOL ezer évig én voltam a féreg a szar a szemétláda a föld szégyene. Nem volt olyan titulus amivel ne mélteattak volna a "intellektuális" emberkék.

Szóval had warezmatyizzak már.. De érdekes amit ti másokra szó nélkül ráküldtetek az ok de ha én írom már jöttök csordába. Hatalmasak vagytok komolyan. Írj privátot a többieknek ma még a másik 4-5 nem szólt be nekem.
#45
#42: Csak ahányszor hangoztattad itt már a warezos múltad (nem dicsekvésből vagy ilyesmi, de azért felhoztad párszor) nem érzed "kicsit" képmutatásnak warez-matyinak hívni azokat, akik most használják, és mondjuk annyi idősek, mint te akkor? Ez egy sarkított példával élve olyan, mintha egy gyógyult alkoholista azért lobbizna, hogy büntessék az ivást...persze te tudod, de nekem nem lenne pofám beszólni a torrentet használóknak, mert rád, rám, meg még nagyon sokmindenkire rárúghatta volna az ajtót a rendőrség anno, ha akkor olyan törvények vannak idehaza, mint pl. németbe..
#44
#43: Akkor ki javítaná ki a butaságaitokat amikor a warezt a bolti lopáshoz hasonlítgatjátok.. Nektek kéne ilyenkor csendbe maradni ,és nem égetni magatokat