Traileren a Nioh 2 utolsó demója

  • Írta: szlav
  • 2020. február 27.
  • Videó
Link másolása
A Koei Tecmo és a Team Ninja még egy utolsó lehetőséget ad arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a Nioh 2-t. A hétvégén futó demóhoz érkezett egy rövid kedvcsináló is.

A Team Ninja sosem csinált hétpecsétes titkot a Nioh 2 részleteiből; az érdeklődők már korábban is kipróbálhatták a márciusban megjelenő soulslike-ot, ez pedig kifejezetten hasznosnak bizonyult a játék fejlesztése során. A vészesen közeledő premier előtt azonban még tehetünk egy utolsó próbakört a démonoktól hemzsegő Japánban: a Last Chance Trial néven futó demót február 28-tól március 1-ig pörgethetik a PS4-tulajok.

A három sztorimissziót felvonultató próbaváltozat során belenézhetünk a játék új karakterkészítőjébe, kipróbálhatunk egy vadiúj fegyvertípust, a Switchglaive-et, valamint megidézhetjük a bennünk rejlő Yokai démont is. Érdemes megemlíteni, hogy az itt elmentett játékállást nem vihetjük tovább a teljes játékba, viszont a frissen készített karakterünk kinézetét átimportálhatjuk majd.

A Nioh 2 március 13-án érkezik PlayStation 4-re.

5.
5.
DragonBleacPiece
újabb egy évig napi 10 óra játék vár, ezaz!!!!!!
4.
4.
Engem is érdekel, hogy mennyire fog bejönni a stílus rajongóinak. Nekem a setting tetszik benne nagyon, de a stílust nem komálom. Youtube-on biztos belenézek majd.
2.
2.
Fata Morgana
Egy kezemen meg tudom számolni mennyi game-t rendeltem elő, de ez a "kell" kategóriába tartozik nálam így nem kérdés, hogy berendeltem.
1.
1.
pgaboo977
Húúú ,de nagyon várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...