Lovecrafti DLC-vel bővül a Borderlands 3

  • Írta: szlav
  • 2020. február 28.
  • Letöltés
Link másolása
Oltár elé vonul Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs, az esküvőre pedig mindnyájan meg vagyunk hívva! A helyszín Xylourgos jégbe fagyott planétája, ahol a felszín alatt szörnyű, csápos rondaságok várják az óvatlanokat.

Március 26-án újabb sztorikiegészítővel bővül a Borderlands 3 eszement univerzuma. A Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock nem csupán szörnyen hosszú cím, de kifejezetten beszédes is, tavasszal ugyanis a szerelem száll majd a levegőben - meg a csápos, förtelmes kozmikus horrorszörnyetegek bűze.

Az események Cursehaven hátborzongató városába vezénylik majd a Vault Huntereket, innen indul majd az expedíció, melynek során megtisztíthatjuk Xylourgos fagyos bolygóját a csúfságoktól. A csomagot külön megvásárolva vagy a szezonbérlet részeként is elérhetjük majd.

A jövő hónap egyébként kimondottan izgalmas lesz a PC-s játékosok számára, ugyanis március 13-án lejár a játék Epic-exkluzivitása, így azt ettől a naptól kezdve Steamen is megvásárolhatjuk majd. További jó hír, hogy a steames és epices felhasználók közt teljesen kötetlen lesz a crossplay, így nem kell sokat egyeztetnünk a barátainkkal.

4.
4.
Geribácsi
Az alapgémben is teljesen érdektelen ez a szál.
A B2-ben szó sem volt róla hogy ratyi az öreg, most hirtelen vénségére bebuzult?
Kár érte, qrva jó NPC volt, jó lore-al.
3.
3.
user101
Alapvetően nem a pc-séggel van a baj, hanem azzal, hogy beletolják az ember pofájába. Egy videó játék eseten semmit nem ad hozzá egy ilyen szál. Nem az a baj, hogy van benne ilyen, hanem, hogy több figyelmet kap, mint például a fő / mellék küldetések, karakterek és úgy unblokk a játék kidolgozottsága... Mintha annyira tökéletes lenne a gém, hogy már csak ezzel lehetne színesebbé tenni. Már pedig aki játszott ezzel a szarral az tudja, hogy ku*vára nem... :(
1.
1.
Geribácsi
Jó kis píszi buzulás.
Mindenhova kell egy kis homo, transzgender, LMBTQ XYVZ ZSÉÉÉÉ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...