Újabb gameplay teaseren az Atomic Heart

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 28.
  • Teaser
Link másolása
A Szovjetunióban játszódó BioShockként is emlegetett Atomic Heart újra megmutatta magát, igaz, ezúttal egy nyúlfarknyi gameplay teasernek örülhetünk csak. A végeredmény még így is végtelenül szürreálisnak hat.

Az Atomic Heart PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és bár megjelenési dátumunk továbbra sincs hozzá, az egyre biztatóbb, hogy folyamatosan érkeznek hozzá a látnivalók. Most egy rövid gameplay teasert tudunk mutatni belőle, csekkoljátok!

12.
12.
kryszisz
#11: Hát kb. én is ezt írtam nem?:D Mindegy nekem, ha egy játék bugos mint a rosseb, ha leköt, elvagyok vele, akkor simán túllépek ezeken, és élvezem:) Említhettem volna az Andromeda-t is , szanaszét szedték mind a kritikusok mind a játékosok, én meg majd 130 órával a hátam mögött értetlenül állok az egész felett:) Az pedig kifejezetten dicséretes, ha a közösség felkap egy megjelenésekor rossz állapotban lévő, vagy épp befejezetlen játékot, hisz így lett igazán kiváló a Gothic 3 és a Bloodlines, valamit így lett befejezve a KotOR 2 sztorija is, amiért nem lehetek elég hálás az embereknek, akik tető alá hozták mindezt:)
11.
11.
godach
#10: Közel sem akarok beleokoskodni, de ezeket a játékokat a "nagyközönség" de inkább igényes ami nem egyenlő hibátlannal, a közönség nem a technikai tudás miatt szerette meg.
A Stalker is a hangulattal és a kötött világban lévő, számtalan lehetőséggel győzte meg a játékosokat. A PUBG.ot lehet szidni, de aki igazán játszott vele az vagy nem szidja vagy csak 100+óra után, ami még egy teljes árú játékvásárlásnál is elnézhető.
Days Gone mai napig érthetetlen számomra, mert mindössze 2 buggal találkoztam 80+óra alatt. Mindkettő, újraindítással orvosolható volt.
Sőt, utólag visszaolvasgatva általába a bugok mint ahogy nálam is, akkor jöttek elő amikor csak alvó állapotba rakták a gépet. (gondolom, valami memóriazavar lehetett mert nálam is mindkétszer akkor jelentkezett probléma) amikor nem teljes Start volt.
Fallen Order pedig megint nem jó példa. Technikailag alulmarad de legalább élvezetes, jó, tele van ötletekkel és még sorolhatnám
Szóval a fejlesztők vagy ügyesek vagy jó fejlesztők. Ezek nem ügyesek mert nem követnének el ilyen szarvashibákat de jó fejlesztők mert tudják mi kell a népnek.
Márpedig én igénytelen vagyok arra ha valami sokáig tölt vagy textúrahibás ha legalább leköt. Ezek viszont bizony lekötöttek :) És maradandóak maradtak, ellenben sok más (hibátlan) játékkal.
10.
10.
kryszisz
#9: Hát pont ettől félek, hisz a saját motorjukat sem tudták kezelni, az U4-be meg beletört már a bicskája a Bendnek (Days Gone), és a Respawnnak is (Jedi Fallen Order). Előbbi még úgy ahogy érthető, első nagy fejlesztésük PS4-re, de a RS azért veteránokból álló stúdió. És hát ki tudja milyen állapotok vannak jelenleg a GSC-nél. Mindenesetre bizakodó vagyok, plusz nagyon sok kedvencem katasztrofális állapotban jelent meg, még is imadtam őket már félkész állapotban is (Gothic 3, Bloodlines, KotOR 2, Stalker stb..), én könnyen túl tudom tenni magam a technikai hiányosságokom akkor, ha a játék beszippant, márpedig a Stalker 3x is sikerrel megtette ezt:) Úgyhogy ahogy mondod: győzzük kivárni.
9.
9.
crytek
#8: STALKER 2 lesz csak győzzük kivárni, és inkább az UE4-et használják fel elbarmolásra mint a már akkor is hulladék x-ray fost.

Cryostasis ma sem fut túlzottan jobban még csúcs gépekkel sem indokolatlanul szeret az fps 20 körül és alá menni.
8.
8.
kryszisz
#7: Huhh, emlékszem Cryostatis tetszett volna, de szerintem 10 FPS ha volt akkor a gépemen, úgyhogy hamar dobnom kellett:D You Are Empty még Guruhoz járt anno teljes játékként, tök király hangulata volt, aztán hamar jött egy olyan bug, hogy konkrétan nem tudtam továbbmenni, utána hanyagoltam is. Metrokat szeretem (bár az újjal még nem játszottam), Stalker meg mondhatni szívem csücske, hiába egy technikai katasztrófa, olyan hangulata van neki, amit máig nem tudott hozni egy játék sem (számomra persze). Nagyon remélem, hogy egyszer valamikor megjelenik a 2. rész, de szerintem gyanús ez a csend körülötte, plusz ha úgy használják majd fel az U4-et, mint a PUBG fejlesztői, hát akkor lesz gond mind a látvánnyal, mind az optimalizáltsággal. Úgyhogy ne így legyen:)
7.
7.
crytek
#6: Az oroszok jó cuccokat tudnak és valamelyest egyediek is. Igaz sokszor a gépigénnyel gázok vannak lásd Cryostasis..

Vivisector , You Are Empty ,Atom RPG ,Metrok, Stalker ezek nekem mind tetszenek
6.
6.
kryszisz
Még mindig eszelősen jónak tűnik, és még mindig nehezemre esik elhinni, hogy egy orosz fejlesztés ilyen eszelősen jónak tűnjön:D Bár ha azt vesszük, hogy hol tart a Lengyel (CDPR, Techland, People Can Fly stb.), Cseh (Warhorse), Ukrán (GSC, 4A) játékfejlesztés, akkor bizakodó vagyok, hogy a végeredmény is ugyanolyan meggyőző lesz, mint az eddigi prezentációk. Ámen.
5.
5.
Slik
kegyetlen jol nez ki
meg baromi jo otletek vannak benne ahogy latom
4.
4.
Ganzer
#3: Találsz youtube-on hosszabb videókat, gameplay-t is róla.
3.
3.
Darksiders84
Ezt kétszer néztem meg. Nekem ez új nem hallottam még róla de erősen igéretesnek tűnik.
1.
1.
crytek
Erőteljesen várom. Mire megjelenik addigra már lesz is hozzá vga, mert kell az rtx kraft az tuti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...