Hideo Kojima kapja az idei BAFTA Fellowship-díjat

Will Wright, Nolan Bushnell, Shigeru Miyamoto, Gabe Newell – ehhez a névsorhoz csatlakozik Hideo Kojima is, mint a brit filmakadémia legrangosabb díjának tulajdonosa. Ő a tizedik, akit a videojáték-iparból tüntettek ki vele.
  • Írta: gorien

Kommentek

#28
Meglepődtem magamon, hogy meglepődtem azon, hogy Kojima valami díjat kap a DS miatt. Vagyis nem miatt, hanem érte XD
#27
YanezModerátor
Díjak? BAFTA meg a díját! Majd én a kényelmes kis kanapémról megmondom ki mit érdemel és ki kicsoda!
#24
Hát egyébként én nem nevezném illusztris társaságnak ezt a bandát ( vagy legalábbis nem pozitív értelemben )... Inkább a gamer iparág legnagyobb kóklereinek és linkeinek társasága... Nézzük már meg mégis csak, hogy kik is szerepelnek rajta ?! :))) Már csak Romero és hiányzik... :) Ezek az emberek mind-mind igencsak megosztó személyek és bár volt mindegyiknek valami olyasmi a névtáblája mellett amire az ember felkapja a fejét... Utána soha többet nem rúgtak labdába, csak üres lufikat eregettek... :(((
#18
Az nem értem soha a kommentek között olvasgatva, hogy ha valakinek nem tetszik egy játék, az miért foglalkozik vele? Én nem szeretem a focit, ezért eletemben nem fifáztam még, de nem mondom rá hogy nem jó játék, csak azért mert engem nem érint. A következő kojima játékot ha nem tetszik, nem kell megvenni, és nincs gond. De lehet másnak bejön majd. A díjat pedig szerintem megérdemli, mert abszolút egyedi látásmódú játékokat készít, még ha nagyon megosztóakat is.
#17
SLi
#16: ekkora bődületes baromságot elég rég olvastam itt, pedig mégis csak a gk-ról van szó
erősen kezdődik a március...
#16
#13: Amennyire tudom, egy ideje még csak nem is készít játékokat, csupán producer. Kb. annyit tesz, hogy benyögi az utolsó szót a brainstormingokon, aztán várja az utalást a nevének felhasználásáért a borítókon.
#13
Hideo Kojima a világ legtúlértékelt videojáték készítője. Nem érdemli meg nagy hype körülötte.
#12
#10: Azt azért tudod ugye, hogy a te állításod, miszerint az MGS5 egy mestermű, ugyanúgy egyéni vélemény, mint az, Ultimate szerint egy sz@r. Ergo ez egy elég rossz érv volt a játék védelmében.
#11
#7: Elég erős túlzás,hogy mestermű volt.Az apró részletek jópofák voltak benne,de amikor 60. órája ugyanazt csinálod,az kurva unalmas.Voltak jó pillanatai,de a sztoriját negyed annyi idő alatt ki lehetett bontani.A legtöbb küldetés nagyjából olyan volt,mint az elnyújtott anime sorozatokban a filler epizódok.
Minőségre pedig hullámzó volt.Az MGS 5-öt látva nem csodálom,hogy a Konami kib*szta Kojimát,mert ahhoz képest amennyit ült rajta,egy félkész játékot adott ki a keze közül.