Újra játékosszám-rekordot döntött a Counter-Strike

A Counter-Strike: Global Offensive népszerűsége továbbra is töretlen, sőt a játékostábor egyre csak hízik. A játék egy hónap alatt megdöntötte saját játékosszám-rekordját, ráadásul több mint 70 ezer egy időben online lévő játékossal.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
Ha csapatjàtèkról van szó akkor talán az apex-et emelném ki minden játék közűl. Ott ha szarsz a csapatra akkor cseszheted. A másik az a szívből gyűlölt R6 lenne... ha csapatjáték nélkül tolod ugyan úgy kijön az a szindróma hogy mész, lősz, meghalsz... ha csak nincs valami irdatlan nagy màzlid. A másik meg hogy a csapatmunkáról van szó akkor nem a játékot kell okolni első sorban. Vagy mindenki eleget tesz a mádiknak és ha kell berepülő pilotaként bemegy null élettel is ha kell vagy a seggén marad mindenki mögött éa csak fedez, és még sok mást is fel lehetne sorolni. Sok multis címmel toltam màr de soha nem a játékon múllott hogy van e csapatjáték vagy nincs. Részben az R6-ot is azért hagytam abba mert voltak olyan amberek akikkel soha nem lehetett közös nevezőre jutni. De amikor mindeki tette a dolgát és nem csak beált egy sarokba azt várta hogy arra jöjjön valaki érdekes mód 1 perc alatt is le lehetett rendezni egy kört null halál nélkül. Azok voltak a szép partyk, amikor annak ellenére hogy mindig elöl őltem a népet fogtam magam és beáltam védekezni a spanok mögé. És amikor rotára készült csak kidugta a fejét és már is hulla volt, a többieknek meg nem azzal kellett foglakozniuk hogy most mehetnek e előre vagy hára skubizzon e. Csak hát a kill éhes állatok miatt ez lehetetlenné vált... màr csak az szàmított hogy ki mennyit őlt... nah az màr számomra kiakasztó egy csapatjàtèknál.
#11
#10: Egyébként ha már igazi csapatmunkáról van szó szerintem az Escape from Tarkov az ami eddig a legjobban szimulálja azt, lévén ha elbukod a cuccaidat az komoly anyagi veszteséget okozhat. Elképesztõ izgalmas tud lenni, annak ellenére hogy a játékmenet általában lassú, hisz megfontoltan kell a másikat legyűrni.
#10
#8: Van sok ahol biztos lesz csapatmunka és összetettebb is a CS/COD típusú címeknél.
pl. Post Scriptum, Hell Let Loose, Insurgency Sandstorm, Planetside 2. Ezeket érdemes kipróbálni. Főleg Planetside 2, nem egy "menj oszt lőj", hanem élményekkel teli MMOFPS.
#9
Nekem a Half Life is kimaradt.Egyszer sima xboxon játszottam a második résznek valami folytatásával,de azt se fejeztem be,mert nem értettem a sztorit.
Ezt az S&D-t viszont nem tudtam.
#8
Egyedül a Swat4 tudott lekötni online játékokban, abban igazi csapatmunka volt. Ilyesmivel soha nem tudtam megbarátkozni, menni, lőni, meghalni, újraéledni aztán ugyanez elölről a végtelenségig.
#7
#6: Javítsanak ki ha tévedek, de szerintem a search&destroy játékmód mint olyan a CS nevéhez fűződik, ami elég nagy szám, tekintve, hogy van játék, ami konkrétan erre épül (Siege), és más multi FPS-ekben is elég népszerű (pl. CoD). Szóval hiába avittas a játék mostranra, innen nézve sokat köszönhetünk neki. Mondjuk én egy múltkori Black Mesa cikknél is megkaptam, hogy a HL semmit nem tett le az asztalra, úgyhogy lehet nem kéne adnod a véleményemre:D
#6
#4: Egyszer leszedtem steam-ről,de 2 meccs után töröltem.Szóval olyan sokat nem játszottam vele.
Mik az érdemei?
#5
Törölt felhasználó
Anno még a cs 1.4-el játszottunk komolyabban.War-ok stb.. .Mostanában csak annyi maradt, hogy ha lövöldözhetnékem támad indítok egy deathmatch-et.Laza szórakozás.Hogy mi jó benne?Szórakoztat kikapcsol.Őszintén szólva, nem is akarom, hogy visszarúgjon a fegyver.Elég sok más tényező van, amit figyelembe kell venni.Lehet 2-15 -re végzem, de nem az a lényeg.
#4
#2: "...Semmi visszarúgás..."

Itt jöttem rá, hogy te valószínű életedben nem lőttél CS-ben. Bár nagyon rég nem játszom, de nagyon szerettem. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a fegyverek visszarúgását, szórását megtanuld kezelni. Mert ha nem, jönnek a hülyegyerekek a "lábamat tunkolja és bemakkolja a fejest!" szerű kirohanásokkal.

Nyilván nem jöhet be minden, mindenkinek. Anno egy kifejezetten új és addiktív játékrendszert dolgoztak ki, ez nyilván megmaradt nagyjából. Hiszen ha nem maradna meg, nem CS lenne... Akkor az lenne a baj. Az pedig, hogy a saját maga által kikövezett úton halad tovább a játék, ami mára már kicsit idejét múlt vagy unalmas lehet, szerintem nem róható fel. Az a 10 másik játék ami jobban csinálja ezeket a dolgokat, ebből merített nagyban. Menj és játsz azzal a 10-el. Én sem ezzel játszom már, de aki a CS érdemeit próbálja elvitatni, az vagy dilettáns, vagy csak provokálni akar.
#3
#2: Az egyik legizgalmasabb és legaddiktívabb online játék 20 éve, mert egyszerűen zseniálisan lett megtervezve és polírozva egészen idáig. Nem kell semmit megváltoztatniuk, ugyanis az amit anno a két fazon, a közösség és a Valve megálmodott az egy örökzöld formula, nem csak egy felkapott, elmúló jelenség.
Részletekbe nem mennék bele, hogy mitől ilyen jó, mert az kitakarná a fél oldalt.
#2
#1: Ebben a játékban amúgy mi a jó?Grafikára nagyjából olyan,mint egy 15-20 éves játék.A fegyverek is nagyjából úgy működnek,mint egy 20 éves játékban.Semmi visszarúgás,a hangok szarok.Semmi olyat nem tud mutatni,amit legalább 10 másik játék ne csinálna jobban.
#1
Csak a szokásos unalmas dumámat tudom mondani: semmi nem indokolja ezt és így nem lesz változás a jó irányba, csak ülnek a valagukon a készítők...
Mit kaptunk a legutóbbi update-ben? Nagy semmit. Nézheted a rohadt karaktered a vásárlási képernyőn, a lényeges elemeket meg lekicsinyítették ehhez.
PUBG-t nem szeretem annyira mint ezt, de ott opció volt arra, hogy kikapcsolhasd hogyan nézel ki az inventory képernyődön, ezzel is növelve a teljesítményt.
Itt meg esport játékról beszélünk és nem tehető meg semmi ilyen irányba. Röhej!