Újra játékosszám-rekordot döntött a Counter-Strike

A Counter-Strike: Global Offensive népszerűsége továbbra is töretlen, sőt a játékostábor egyre csak hízik. A játék egy hónap alatt megdöntötte saját játékosszám-rekordját, ráadásul több mint 70 ezer egy időben online lévő játékossal.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
Ha csapatjàtèkról van szó akkor talán az apex-et emelném ki minden játék közűl. Ott ha szarsz a csapatra akkor cseszheted. A másik az a szívből gyűlölt R6 lenne... ha csapatjáték nélkül tolod ugyan úgy kijön az a szindróma hogy mész, lősz, meghalsz... ha csak nincs valami irdatlan nagy màzlid. A másik meg hogy a csapatmunkáról van szó akkor nem a játékot kell okolni első sorban. Vagy mindenki eleget tesz a mádiknak és ha kell berepülő pilotaként bemegy null élettel is ha kell vagy a seggén marad mindenki mögött éa csak fedez, és még sok mást is fel lehetne sorolni. Sok multis címmel toltam màr de soha nem a játékon múllott hogy van e csapatjáték vagy nincs. Részben az R6-ot is azért hagytam abba mert voltak olyan amberek akikkel soha nem lehetett közös nevezőre jutni. De amikor mindeki tette a dolgát és nem csak beált egy sarokba azt várta hogy arra jöjjön valaki érdekes mód 1 perc alatt is le lehetett rendezni egy kört null halál nélkül. Azok voltak a szép partyk, amikor annak ellenére hogy mindig elöl őltem a népet fogtam magam és beáltam védekezni a spanok mögé. És amikor rotára készült csak kidugta a fejét és már is hulla volt, a többieknek meg nem azzal kellett foglakozniuk hogy most mehetnek e előre vagy hára skubizzon e. Csak hát a kill éhes állatok miatt ez lehetetlenné vált... màr csak az szàmított hogy ki mennyit őlt... nah az màr számomra kiakasztó egy csapatjàtèknál.
#11
#10: Egyébként ha már igazi csapatmunkáról van szó szerintem az Escape from Tarkov az ami eddig a legjobban szimulálja azt, lévén ha elbukod a cuccaidat az komoly anyagi veszteséget okozhat. Elképesztõ izgalmas tud lenni, annak ellenére hogy a játékmenet általában lassú, hisz megfontoltan kell a másikat legyűrni.
#10
#8: Van sok ahol biztos lesz csapatmunka és összetettebb is a CS/COD típusú címeknél.
pl. Post Scriptum, Hell Let Loose, Insurgency Sandstorm, Planetside 2. Ezeket érdemes kipróbálni. Főleg Planetside 2, nem egy "menj oszt lőj", hanem élményekkel teli MMOFPS.
#9
Nekem a Half Life is kimaradt.Egyszer sima xboxon játszottam a második résznek valami folytatásával,de azt se fejeztem be,mert nem értettem a sztorit.
Ezt az S&D-t viszont nem tudtam.
#8
Egyedül a Swat4 tudott lekötni online játékokban, abban igazi csapatmunka volt. Ilyesmivel soha nem tudtam megbarátkozni, menni, lőni, meghalni, újraéledni aztán ugyanez elölről a végtelenségig.
#7
#6: Javítsanak ki ha tévedek, de szerintem a search&destroy játékmód mint olyan a CS nevéhez fűződik, ami elég nagy szám, tekintve, hogy van játék, ami konkrétan erre épül (Siege), és más multi FPS-ekben is elég népszerű (pl. CoD). Szóval hiába avittas a játék mostranra, innen nézve sokat köszönhetünk neki. Mondjuk én egy múltkori Black Mesa cikknél is megkaptam, hogy a HL semmit nem tett le az asztalra, úgyhogy lehet nem kéne adnod a véleményemre:D
#6
#4: Egyszer leszedtem steam-ről,de 2 meccs után töröltem.Szóval olyan sokat nem játszottam vele.
Mik az érdemei?
#5
Törölt felhasználó
Anno még a cs 1.4-el játszottunk komolyabban.War-ok stb.. .Mostanában csak annyi maradt, hogy ha lövöldözhetnékem támad indítok egy deathmatch-et.Laza szórakozás.Hogy mi jó benne?Szórakoztat kikapcsol.Őszintén szólva, nem is akarom, hogy visszarúgjon a fegyver.Elég sok más tényező van, amit figyelembe kell venni.Lehet 2-15 -re végzem, de nem az a lényeg.
#3
#2: Az egyik legizgalmasabb és legaddiktívabb online játék 20 éve, mert egyszerűen zseniálisan lett megtervezve és polírozva egészen idáig. Nem kell semmit megváltoztatniuk, ugyanis az amit anno a két fazon, a közösség és a Valve megálmodott az egy örökzöld formula, nem csak egy felkapott, elmúló jelenség.
Részletekbe nem mennék bele, hogy mitől ilyen jó, mert az kitakarná a fél oldalt.
#2
#1: Ebben a játékban amúgy mi a jó?Grafikára nagyjából olyan,mint egy 15-20 éves játék.A fegyverek is nagyjából úgy működnek,mint egy 20 éves játékban.Semmi visszarúgás,a hangok szarok.Semmi olyat nem tud mutatni,amit legalább 10 másik játék ne csinálna jobban.
#1
Csak a szokásos unalmas dumámat tudom mondani: semmi nem indokolja ezt és így nem lesz változás a jó irányba, csak ülnek a valagukon a készítők...
Mit kaptunk a legutóbbi update-ben? Nagy semmit. Nézheted a rohadt karaktered a vásárlási képernyőn, a lényeges elemeket meg lekicsinyítették ehhez.
PUBG-t nem szeretem annyira mint ezt, de ott opció volt arra, hogy kikapcsolhasd hogyan nézel ki az inventory képernyődön, ezzel is növelve a teljesítményt.
Itt meg esport játékról beszélünk és nem tehető meg semmi ilyen irányba. Röhej!