Játszható a Final Fantasy VII Remake demója

  • Írta: gorien
  • 2020. március 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Final Fantasy-sorozat rajongóinak már csak áprilisig kell várnia, hogy megjelenjen a hetedik rész remake-je, azonban addig is van mit csinálniuk. Mától elérhető a játék demója, amely a teljes első küldetést tartalmazza.

Már csak áprilisig kell várnunk, hogy megjelenjen a Final Fantasy VII remake-je, de a türelmetlenebbeknek jó napja van: a Square Enix bejelentette, hogy mától tölthető a játék demója a PlayStation Store-ból. A demó a játék első fejezetét tartalmazza a Mako Reactor 1 küldetés eseményeivel.

A demóbeli teljesítményünket nem vihetjük tovább a teljes játékba, és a tartalom is változhat ahhoz képest, de aki letölti a demót május 11-ig, az kap egy exkluzív PlayStation 4-témát.

Az 1997-es játék remake-jét öt éve jelentették be és sokan az eredeti gárdából is részt vettek az elkészítésében. A fejlesztők azt szeretnék, ha újabb és újabb generációk élhetnék át azt az élményt, amit a Final Fantasy VII nyújt.

A remake április 10-én jelenik meg PlayStation 4-re.

11.
11.
azureknight0715
Istenem dejó volt. Grafika nagyon jó, gyönyörű, főleg a cinematicok. A harcrendszer baszott jó kelló taktikai lehetősèg is van benne. Nekem a dodge egy kicsit èrdekes , ugyvettem èszre nèha elgurultam a támadás elöl mègis sèrültem. Több esetben èreztem azt hogy èrdemesebb vèdekeznem mint megprobálni elgurulni. Nekem nagyon adja alig várom a megjelenèst isteni lesz!
6.
6.
SLi
hát a harc nekem annyira nem jön be, nem igazán hasonlít az eredetire, de szerintem meg lehet majd szokni.
amúgy nem rossz, a stílus nekem bejön, angol szinkrontól nem vagyok oda viszont
2.
2.
JohnSpartan
Erre lehet én is ránézek, pedig nem vagyok nagy Final Fantasy-s.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...