Apex Legends - indul a System Override event

Javában zajlik az Apex Legends negyedik szezonja, holnaptól pedig újabb időszakos eseményre készülhetnek a vadászok. A System Override Collection Event visszavisz minket Kings Canyonba, és felforgatja a lootosztás szabályait.

Holnaptól könnyen elkaphat minket a déjà vu érzés, a március 3-tól március 17-ig tartó System Override Collection Event ugyanis rendesen felforgatja majd az Apex Legends eddig ismert normáit. Az időszakos esemény során ismét a Kings Canyon klasszikus szigetén csaphatunk majd össze az ellenfeleinkkel, most azonban minél nagyobb szükségünk lesz a csapatmunkára és a jó stratégiára, ugyanis aktiválódik a Deja Loot. Ez annyit tesz, hogy a ládákban és a pályán véletlenszerűen felnyalábolható fegyvereket minden meccs során ugyanott, ugyanúgy találhatjuk majd meg, így tehát előre tudhatjuk, hogy hol van elrejtve a kedvenc stukkerünk.

Az új kozmetikai cuccok és a napi kihívások mellett egy vadiúj páncélt is kapunk majd, amire biztosan nagy lesz a kereslet, hála az új lootrendszernek. Az Evo Shield névre keresztelt pajzs annál hasznosabb lesz, minél jobbak vagyunk, a kezdetben csupán egy kockányi sebzést védő eszköz ugyanis a saját sebzésünk után egyre nagyobb kapacitást kap.

0 komment - szólj hozzá!