Júniusban költözik PC-re a Death Stranding

Eddig is tudtuk, hogy idén nyáron PC-re is ellátogat Hideo Kojima legújabb agymenése, ma azonban kiderült, hogy szerencsére nem kell augusztusig várnunk rá. Az átirat néhány extrát és egy tisztességes fotómódot is kap majd.

Nem tart már sokáig a Death Stranding PS4-es exkluzivitása. Október óta tudjuk, hogy idén nyáron PC-re is megjelenik Sam Porter Bridges túrája, ma azonban megérkezett a pontos premierdátum is. Nem kell túl sokat várnunk, a tavalyi év egyik legmegosztóbb alkotása ugyanis június 2-án kerül fel a Steam és az Epic Games Store kínálatába.

Az előrendelői bónuszok mellett néhány új fícsört is szállít majd a port. Köztük a legfontosabb a különböző filtereket és pózokat tartogató fotómód, amelyet eddig bűn volt kihagyni a játékból. És ha már Steamre költözik a játék, nem maradhatott el a különös Half-Life-crossover sem - egyelőre nem tiszta, hogy pontosan mit tartogat majd a két univerzum találkozása, leszámítva persze azt a headcrabet, amivel Sam olyan boldogan pózol a fenti előzetes végén.

A Death Stranding tehát a PlayStation 4-es megjelenés után június 2-án látogat el PC-re. A játékról írt tesztünket itt találjátok.

43 komment - szólj hozzá!