Újabb gameplay jelenetek a Half-Life: Alyxből

Három új gameplay előzetest és egy hosszabb gameplay felvételt kapott a Half-Life: Alyx, amely a virtuális valóság keretei között hozza el nekünk a Half-Life-sorozat régóta várt visszatérését.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#34
#32: Hozzátenném még nagyon halkan, hogy bejöttek ám a többmagos procik is, amik árban húzósak voltak és egész, komplett gépet kellett cserélni. Márpedig ezeknél is eljött az az idő, amikor az exére kattintva bizony kiírta, hogy egy magos processzor nincs támogatva.
#33
#32: Egyébként én is így vagyok vele. Nem tehetem meg (vagy 1db címért nem érné meg annyira összehúzni a gatyát) de mivel érkezik rá ez is, már van egy indokom hogy 3-5 éven belül vegyek egy cuccost hozzá. Addig pedig játszom azokkal amiket pótolni akarok vagy ami megjelenik olyan platformra, amivel tudom futtatni.
Ilyen gondolkodással anno a 3DFX, Ageia PhysX és még sok dolog nem lett volna sikeres...
#31
#30: Felőlem sértegethetsz. Elkönyvelem amellé, hogy idiótaságokat írsz. :)
#30
#28: Mondjuk eddig sem volt kétség, hogy nem csak fogyatékos hülye vagy, de bunkó is... Fizetnek neked ezért vagy magadtól vagy ilyen abberált barom ? :(((
#29
#27: Nem is jön Hl3 meg EP3, ez az Alyx ;) Szóval nem kell sírni hogy lemaradsz a folytatásról. Azt majd akkor, ha az is megjelenik VR exkluzívan.
#28
#27: Akkora baromságokat tudsz írni, hogy az hihetetlen. Én nem hiszem, hogy te magad is beveszed ezt már ne haragudj. Majd mindjárt jól megsértődök, mert a TloUS 3 már csak ps5-re jön, ha jön.
Ez szimplán fejlődés. Amit a Sony csinált a Driveclubbal vagy az MS a Kinectel, na az volt mocsok dolog. Ez nem az. Ne vegyél VGA-t se akkor és hírdesd az igét, hogy mindenki a mostani kártyádra fejlesszem 15 év múlva is xD
#27
#26: Ennek se füle, se farka ! :)

A te esetedben senki nem húzza 16 éve az agyadat, egy eredetileg PC-s ( és nem VR platform ) szériával, hogy majd lesz... Persze csináljuk... Hogyne... Közben félre fordulva röhögnek ( persze paraszt, lesz : VR-re, vegyél még azt is... muhahaha, dől a lé.... >:-E )

Ez pont olyan, mintha a szónyi röhögve bejelentené, hogy a GoW, UC és / vagy következő exkluzív címei ezentúl _kizárólag_ mind PSVR exkluzív lesz ( de úgy, hogy venned kell mindjárt hármat, mert amúgy túl olcsó :) ...
#26
Törölt felhasználó
#24: "Szerintem meg egy geci, paraszt árúkapcsolás az egész."

Ilyen alapon az összes PS ex az.Vagy sok PC játék.Hiszen videokártyára bizony áldozni kell nem is keveset.
#25
#24: +1
Én is ezért voltam kiakadva, nem azért, mert nem akarom, hogy VR-ra legyenek jó játékok, vagy hogy legyen VR-ra HL. Én csak azt szeretném, ha bill.+egér kombóra is legyen új HL. Legyen erre is, meg arra is;)
#24
#23: Szerintem meg egy geci, paraszt árúkapcsolás az egész. A Valve tisztában van vele, hogy mennyire várja mindenki a HL3-at és / vagy a HL2EP3-at. Ilyen helyzetben ez egy csupán piaci alapon történő árukapcsolás, visszaélés a rajongók bizalmával. Ezzel átléptek egy vonalat és ez bizony baj... Megyek is át az epic-re az összes cuccommal és soha többé nem veszek semmit a Steamen ... :))) De akkor is, kapják be ! :)
#23
#22: Máshogy közelítem meg a dolgot. Ez a cucc egy VR (új generációs beviteli eszköz) amire építik a játékot. Még ha meg is oldják azt, hogy futtatható legyen simán is (kontrollerrel vagy bill és egér kombóval) akkor a játékélmény, mivel teljesen erre épül, biztosan veszít az értékéből. Ezt meg lehet nem akarják. (persze valszeg inkább üzleti kényszerítés, de na).
A kontrollerrel csak arra akartam célozni, hogy számomra ez a Miért csak VR? köpködés épp annyira nevetséges, mintha valaki azért vergődne mert a ps4 nem támogatja a ps1 kontrollert. Fejleszteni kell, vagy letenni a játékról.
Sőt a ps1-nél már generáción belül is lehetett találkozni a dual analógok bejövetelénél azzal, hogy vagy nem is indult a játék vagy pedig elindult de élvezhetetlen volt.
Az meg hogy a rajongók pofánköpése, szintén nevetséges számomra. Egy FF9 után is új generációra jött az X, vagy sok franchiset lehetne sorolni. Most akkor akinek NES-en megvolt az első hat rész, az vergődjön amiért 7-9-ig ps1-re, majd 2-re és így tovább jöttek csak ki? :D
Fejlődni, haladni kell a korral vagy lemondani de nem lázadni szerintem.
#21
#20: Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni azt hogy mire próbáltam kilyukadni :D
#19
Aztarohadt.... Ez nem semmi. A Valve vegre letesz valami forradalmit az asztalra megint.
#18
#9: Én egy darab játékot nem láttam még úgy kiadva, hogy snes kontrollerrel is játszható legyen meg remoteval Wii-re, csak azért mert neked nem volt pénzed a kontrollerre. (remote) :D
#17
#16: Köszönöm szépen a kioktatást, tisztában vagyok a lehetőségeimmel, de én, ha egyszer VR-t fogok vásárolni, akkor azt valószínűleg nem kívánom majd 1 játék után eladni, VR bárba pedig nincs időm elmenni. Azt is tudom, hogy a játék felépítése VR-ra lett alapból tervezve, csak azért adtam hangot az elkeseredettségemnek, mert már jó lenne a "buta lapos monitoromon" is HL-al játszani. ;)
#16
#15: Természetesen a komment második része #9-nek ment.
#15
#8: Úgy oldották meg, hogy egyszerre több mindent tudjon a player csinálni lövés közben. Pl tárgyakat dobálni és hasonlók, ezért az összes fegyver egykezes is.
Viszont mindegyik fegyver használható két kézzel, ilyenkor nem rángatnak annyira és stabil lesz.

"Most eléggé pipa vagyok a Valve-re, mert ezeket a videókat megnézve nagyon akarnék játszani a játékkal, de sajn nincs fölös több százezer forintom, hogy vegyek egy VR szettet. :("
Találd fel magad. Vagy vegyél egyet és eladod annyiért, amennyiért vetted (Iqlvl 1000) vagy menj el VR bárba és játszd ki ott (szinte mindenütt van már az országban (iqlvl 10000000000).

"Francért nem lehet kiadni simán ("VR-mentesen") is a játékot, nem hiszem el, hogy ne lenne úgy is sikeres a játék. " Ez a játék így lesz jó, nem akarták a buta lapos monitorokra leegyszerűsíteni a cuccot. Komoly játékot akartak csinálni. Ez az lesz.