Uncharted-film - Antonio Banderas is a fedélzeten

  • Írta: gorien
  • 2020. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety értesülései alapján Antonio Banderas is csatlakozik az évek óta halogatott Uncharted-filmadaptációhoz. Nem ő az egyetlen – két színésznőt is megerősítettek, valamint azt, hogy megvan a projekt legújabb rendezője.

Az Uncharted filmadaptációjának nem volt könnyű sorsa, de úgy tűnik, talán végre kezd révbe érni. Múlt hónapban például hír jött arról, hogy elindul a forgatása – annak ellenére, hogy a legutóbbi rendezőjelölt, Travis Knight is kiszállt a projektből. Az azonban biztos, hogy Tom Holland és Mark Wahlberg továbbra is főszereplők, és a Variety információ szerint Antonio Banderas is csatlakozik hozzájuk.

A spanyol színész szerepe még ismeretlen, de nem az egyetlen, akit az újság az Uncharted-filmhez köt. Rajta kívül két színésznőt is leigazoltak az adaptációhoz: a Sabrina hátborzongató kalandjaiból ismerős Tati Gabrielle és A Grace klinika színésznője, Sophia Ali is csatlakozott. Utóbbi a női főszerepet fogja alakítani – mivel a film nem a játékok történetét fogja feldolgozni, még nem következtethetünk arra, hogy kit is.

És ami még ennél is fontosabb lehet, hogy megerősítették a korábbi pletykát: megvan a film hetedik (és ezúttal remélhetőleg utolsó) rendezője Ruben Fleischer személyében. Fleischer rendezésében olyan filmeket láthattunk, mint a Zombieland, a Gengszterosztag és a Venom.

A rendező Art Marcum és Matt Holloway forgatókönyvéből dolgozik, és a dolgok jelenlegi állása szerint az Uncharted-film 2021. március 5-én kerülhet mozikba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...