Nem elég vonzó a Stadia az indie fejlesztőknek

Tavaly novemberben elindult a Google felhőalapú szolgáltatása, azonban eddig még nem kapott szárnyra. Habár sok nagy kiadó szerepelteti a Stadia kínálatában a játékait, az indie fejlesztők egyelőre kimaradnak a buliból.
  • Írta: gorien

Kommentek

#5
#3: Engem regota izgat a cloud gaming, mint technologia (eszmeletlen cheat mentes MMO-kat lehetne letrehozni rajta), de egyetertek veled elhasznalni a szuper netsavszelesseget, olyan raadasul regi a piacon tobb eve levo indie jatekra ami fut egy par tizezer forintos gepen is, annak semmi ertelmet nem latom.
Kellene hozzon valami plusz funkciot, hogy egyaltalan gondolkodjon az ember rajta.
Ennek ellenre mindenkit tamogatok aki a lehuzos, tele szemet Steam-nek probal alternativat csinalni. Miota felfutott a Valve nem fejlesztett semmit..annyi penzt hoz nekik kb passzivan (30% sarc).
#4
Pedig pont most havi Pro jatek a Steamworld Dig , Steam world quest, amik ujak a platformon.
#3
Kicsit ellentmondásos ezen problémázni, a Stadia a kezdetektől nem erről szól...az indie játékok 99%-a elfut egy kvarcóra kijelzőjén. ki akarna még elő is fizetni, esetleg még egy gyorsabb (drágább) netcsomagot is, ha amúgy is fut a játék. Az Indie játékok és rajongóik nem hiszem, hogy komoly bázist jelentenének a Google-nek ezen a platformon.
(vicces,hogy az NVidia eléggé más megoldásában is pont a pénzen pörögnek, mondjuk ott nem csak az Indie fejlesztők)
#1
Élősködő szarházi banda....