Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#11: Azért azt nem mondanám,hogy mindenki felszopta.Az amerikai IGN 6.8 pontot adott rá,pedig rájuknem jellemző.
#16
#12: Szerintem már annak is örülhetünk, hogy 10 kommenten túl még mindig a cikk témájáról folyik az eszmecsere (ráadásul relatíve kulturált mederben!), és nem a 6. OFF témát hozza be valaki:D én amúgy elvagyok a lassabb játékokkal, ha annak van varázsa (RDR2 pl., sokan csak a lószimulátort látják benne, de őszintén engem az sem zavarna, ha tényleg az lenne), ebből megnéztem anno egy óra gameplay-t, hát olyan ideig-óráig el lehet vele lenni dolognak tűnik, de nem hinném, hogy 40-50 órára képes lenne lekötni. Persze lehet, hogyha beülnék elé rácáfolna ezen állításomra, de túl nagy a backlogom ahhoz, hogy kipróbáljam.
#15
Könyörgök egy "szerkesztés gombért" gyűjtést is szerveznék!
#14
#12: Teljesen érthető amit írsz és érthető a hozz állásod is. Sőt azt hiszem ennek fényében félre is értettem a #9 hozzászólásodat... . Minden közösség a község tagjainak értékrendjétől és azok visszajelzésétől működik úgyhogy működik így teljesen jogos volt és releváns. Bocs lehet ezt elhamarkodtam :) Na, de innentől kezdve már csak a játékokról ;)
#13
#11: az előre felszopott és fel nem szopott sóskát is ugyanannyira szeretem : ). így lényegtelennek tartottam megjegyezni.
#12
#10: Téged miért zavar , h engem zavar? : ) ne keverjük a dolgokat, a vita, fórum lényege pont ez, h leírom mi zavar engem. és nem, a lényeg pont az, h nem zavar valakinek az ízlése, ítélete egy adott dologról. bár egyes filozófiai nézetek szerint már a vélemény éreztetése is teljesen felesleges egy teljesen szubjektív, érzésekre, érzelmekre alapozó dolognál. teljesen természetes, h x máshogy él meg valamit ,főként egy művészeti terméket, mint y. de ettől most tekintsünk el. a gond ( sztem ) ha valaki nem tudja elfogadni mások véleményét egy erősen szubjektív dologgal kapcsolatban. ez nem abból látszik , h egyszer szóvá teszi saját érzéseit , hanem ha egy egy éves szubjektív témánál is valaki veszi a fáradságot, h újra leszólja valaki munkáját, befektetett energiáját, alkotását. és a legrosszabb, h másokat próbál meggyőzni saját szubjektív negatív igazáról. úriember ízlés dolgában már alapvetően nem nyit vitát. nemhogy hónapok után ugyanabban a témában. lehet felszpták és? lehet, h nem csak te még fiatal vagy nem érted, vagy egyszerűen nem érint meg.nem gond, de veszedelmesen fárasztó, a világnak ez a fajta nem elfogadó, mindenáron meggyőzésre alapozó, agresszív kommunikációs stílusa.
#10
#9: Miért zavar, hogy valaki egy játékokkal foglakozó oldalon játékokkal kapcsolatban foglal álláspontot és próbálja akár azt alátámasztani? Szerintem inkább becsülendő, hogy valaki veszi a fáradttságot és egy két mondatnál többet ír. Aztán meg, hogy valamiben nincs egyet értés hát azt hiszem nem is lesz szerencsére itt nem nagyobb a tét a saját szabad időnknél;) De ha a Te időd drága ehhez rossz helyen olvasgatsz :)

Egyébként ez a fedezetlen csekk azért rég beváltotta már magát az MGS pénzt és megbecsülést is hozott a sony-nak. De már tényleg ideje volt váltani tett egy kisérletet a DS el hát lehet nagyon réteg játék lett (de végre nam egyon producerkedett művalami) a Silen Hill lehet népszerűbb lesz :)
#9
na végre : ). öntsétek ki szíveteket! leírom én is, a sóskát nem szeretem. és igazából nem tudom emberszámba venni azt aki igen. remélem egyszer még sikerül mimdenkit meggyőznöm, h tényleg nincs benne semmi ízletes.
#8
Szerintem az ürge a játékipar valaha volt legnagyobb blöffje, egy fedezet nélküli csekk...
#6
#5: Neked nagyon a bögyödben van a DS :D a DS pont attól jó hogy végre nem pörgős (ettől merész) és e mellett egyáltalán nem unalmas. Dehát ízlések és pofonok. Én meg aztán vagyok annyira hülye , hogy nem verte ki a szemem az alibi tartalom (nem is tudom mire célzól más játékokban sokkal töb az alibi tartalom mint pl mini figurák gyüjtögetése mert különben nem lenne játék idő 6 óránál több . A pók ember nagyon jó példa erre ott szerintem nem is szabad foglalkozni ezekkel meert rontja a játék élményt cserébe rövid a játék... ami engem nem zavart) csak a harc volt benne kicsit sok kerültem is ha lehetett.
#4
Nem értem, hogy a DS miért kell ennyire szélsőségesen kezelni ? Szerintem minden jelölést megérdemel a sztori a színészi játék a zene a hangulat minden filmmel felveszi a versenyt a játék menet meg vagy tetszik vagy nem szerintem nagyszerűe ilik a játék mondani valójához merész és zseniális, ha másnak nem nem játszik vele nem jelöli ennyi. A Doom-ot is sokan várják (én is annyira hogy két hétig kerestem collectort de sehol sincs már) és elvégre abban is ugyan azt csinálod órákig mint az első 10 percben az is csak egy fajta séta szimulátor nem?

A Fortnite nem váltott ki ekkora gyűlölet hullámot mikor év játéka lett pedig szerény véleményem szerint abban aztán tényleg semmi truváj nincs a kiváló fiatalokra fókuszált produceri munkán kívül.
#2
#1: Zseniiiiiális
#1
az anyátokúristenit valaki írja már be , h a ds meg kojima egy rakás fos !!! hol marad a szabad vélemény nyilvámítás? : )