Battlefield V - visszatér a régi TTK

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 5.
  • Letöltés
Link másolása
A tavaly decemberben bevezetett TTK (Time to Kill) az újonnan érkező játékosokat akarta segíteni azzal, hogy lassított az akció tempóján. A rajongóknak nem jött be az újítás, úgyhogy visszaáll a régi rendszer.

A 2019 decemberében megjelent 5.2-es frissítés olyan alapvető újításokat hozott a játék világába, melyekkel a DICE csapata a frissen érkező játékosokat próbálta segíteni.

A fő csapásirány az volt, hogy megpróbálták lassítani a folyamatosan pörgő akciót, hogy több időt kapjanak a játékosok a célzásra, vagy a megfelelőnek vélt reakció meglépésére. Ennek megfelelően nagyobb lett a fegyverek visszarúgása, és drasztikusan csökkent a lövedékek sebzése komolyabb távolságok esetén, így összességében sokkal több időt vett igénybe egy ellenfél kiiktatása, mint a játék korábbi időszakában.

A keményvonalas rajongóknak azonban nem jött be a húzás, egyre többen emelték fel a hangjukat a sokszor értelmetlenül működő sebzési rendszer ellen. Éppen ezért az új, 6.2-es frissítés javarészt visszaállítja a fegyverek kezelését az 5.2-es patch előtti állapotba; bizonyos fegyvereknek nőni fog a sebzése, a géppisztolyok az eddigieknél sokkal halálosabbak lesznek 30 méteren belül, és a távolság sem fogja már olyan drasztikusan csökkenteni a találatok sebzési értékét.

Az új patch mindezeken túl még élesíti a tankok vizuális testreszabhatósági funkcióját is, amit egyébként a Battlefield V megjelenése, vagyis 2018 novembere óta ígérgetnek a fejlesztők.

7.
7.
FekaFOB
Ezeket az energiákat fordíthatnák arra is hogy rendesen müködjön a játék, mert az hogy idöszakosan nem tud csatlakozni az EA serverekhez iszonyat gáz. Engem ezek a TTK dolgok nem ütnek szíven, de az hogy sürün használhatatlan a játék az elég frusztráló. Ne csodálkozzanak azon hogy sokan inkább mást választanak.
3.
3.
JohnSpartan
Ennek én is örülök mert tényleg dedó szintre húzta le a játékélményt. Akik meg nem tudnak a nehézség miatt érvényesülni azok elmehetnek a francba. Kivagyok ezektől a rinyagèpektől akik miatt lehúznak egy sztenderd sebzés mintàt ami működött rendesen.
2.
2.
Trebor18
Na végre. Az elmúlt hetekben vettem elő ismét a játékot, mert a Modern warfare már ki idegelt. Sokkal jobban tetszik a BF játék menete, de abba is hagytam a sebzés miatt. Vicces volt hogy LMG- vel szitává lőttem de el szaladt.
Na akkor lássuk a medvét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...