Battlefield V - visszatér a régi TTK

A tavaly decemberben bevezetett TTK (Time to Kill) az újonnan érkező játékosokat akarta segíteni azzal, hogy lassított az akció tempóján. A rajongóknak nem jött be az újítás, úgyhogy visszaáll a régi rendszer.

Kommentek

#9
#6: Vigyázz, mert felpofoz a kanapé rambó!
#8
#6: Helyes, helyes. De te se pimaszkodj, mert mész a sarokba...
#7
Ezeket az energiákat fordíthatnák arra is hogy rendesen müködjön a játék, mert az hogy idöszakosan nem tud csatlakozni az EA serverekhez iszonyat gáz. Engem ezek a TTK dolgok nem ütnek szíven, de az hogy sürün használhatatlan a játék az elég frusztráló. Ne csodálkozzanak azon hogy sokan inkább mást választanak.
#5
#4: Eleve menjenek a picsába, hogy a nooboknak akarnak kedvezni. Miért nem küldenek egy e-mailt névre szólóan, hogy "Kedves Paraszt, megvetted a játékunkat, ettől a pillanattól gyakorlatilag le vagy szarva. Üdv, EA." Nekem egy merő frusztráció volt az új COD-al elkezdeni játszani, mégis eszembe nem jutna olyan, hogy változtassanak rajta, vagy azon hőbörögjek, hogy másnak jobban felszerelt cucca van... Tényleg néha sorba állítanám az összes gémert, 70%-át random felpofoznám és biztos, hogy a pofonok 90%-a teljesen jó helyre menne...
#3
Ennek én is örülök mert tényleg dedó szintre húzta le a játékélményt. Akik meg nem tudnak a nehézség miatt érvényesülni azok elmehetnek a francba. Kivagyok ezektől a rinyagèpektől akik miatt lehúznak egy sztenderd sebzés mintàt ami működött rendesen.
#2
Na végre. Az elmúlt hetekben vettem elő ismét a játékot, mert a Modern warfare már ki idegelt. Sokkal jobban tetszik a BF játék menete, de abba is hagytam a sebzés miatt. Vicces volt hogy LMG- vel szitává lőttem de el szaladt.
Na akkor lássuk a medvét.
#1
Ennek örülök. Hátha nem kell 3 hedi meg 2 test az M1-ből, hogy lelőjek valakit 40m-ről.