Call of Duty: Mobile - búcsúznak a zombik

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 5.
  • Hír
Link másolása
Az Activision úgy döntött, hogy a hónap végén kiveszi a Call of Duty: Mobile-ból a zombimódot. A cég nem zárta ki, hogy később visszatérhet a játékfajta, de egyelőre nem ezen lesz a fókusz.

A Call of Duty: Mobile fejlesztői a Redditen jelentették be, hogy március 25-én kiveszik a játékból a nagygépes sorozatból már jól ismert zombimódot. A készítők egyébként mindig is hangoztatták, hogy limitált ideig szerepel majd a zombis móka az anyagban, azt azonban egészen idáig nem árulták el, hogy mikor lövik majd le.

Érdemes megemlíteni azonban, hogy ezzel együtt is idő előttinek tűnik a zombimód búcsúzása, erről árulkodik az alkotók posztja is, amelyben arról írnak, hogy "a mód nem hozta azt a minőséget, amit elvártak tőle", ráadásul már tesztelés alatt állt egy második pálya (a Nacht Der Untoten) is hozzá, ami viszont így nem élesedik majd a játék globálisan elérhető kiadásában.

A készítők leszögezték, később visszatérhetnek a zombik a játékba, de egyelőre a többi játékmód fejlesztésére fókuszálnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...