Breaking: The Last of Us-sorozat készül az HBO-nál

A Sony még egy meglepetést tartogatott mára, nem sokkal ezelőtt ugyanis bejelentették, hogy sorozat készül a The Last of Us alapján. Az adaptáció az HBO-ra készül, és a Csernobil atyja, Craig Mazin bábáskodik majd felette.

Összefogott az HBO és a PlayStation Pictures, sorozat készül a The Last of Us alapján. A munkálatok a Csernobil atyja, Craig Mazin vezényletével zajlanak, de a The Last of Us-játékok direktora, Neil Druckmann is közreműködik majd íróként és producerként. Emellett a Naughty Dog elnöke, Evan Wells is produceri feladatokat lát el az adaptációnál.

A sorozatról nem sokat tudunk egyelőre, de a The Hollywood Reporter azt írja, az az első játék eseményeit követi majd, később pedig nincs kizárva, hogy a május 29-én megjelenő második rész történéseit is feldolgozzák valamilyen módon. Már csak abban kell bíznunk, hogy a projekt gördülékenyebben halad majd, mint az Uncharted megfilmesítése!

Habár a Sony 2014-ben már bejelentett egy The Last of Us-filmet, az IGN értesülései szerint az nem készül el, a sorozattal kell beérnünk helyette.

51 komment - szólj hozzá!