Everspace 2 - csak év végén rajtol az Early Access

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 6.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervek szerint szeptemberben rajtolt volna el az Everspace 2 korai hozzáférésű változata, a fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy csak az év végén teszi közzé a játékot a Steam Early Access kínálatában.

A döntés mögött két fő indok húzódik meg. Egyrészt itt is bekavart a koronavírus-járvány: a játékot fejlesztő Rockfish Games több platformüzemeltetővel és kiadóval is találkozott volna az együttműködés reményében a Game Developers Conference keretei között, mivel azonban a rendezvényt lefújták, ezeket a meetingeket is el kellett halasztani.

Mindez a teszteléseket és így végső soron az Early Access-megjelenést is hátráltatja, de közrejátszott az átütemezésben az is, hogy a korai hozzáférésű változat premierjének eredetileg kinézett szeptemberi hónap elképesztően besűrűsödött: a készítők a Cyberpunk 2077-et és az Outriderst emelték ki a felhozatalból.

Ennek megfelelően a játék decemberben kerül fel a Steam Early Access-szekciójába, míg a zárt alfatesztelés májusban, a bétatesztelés pedig augusztusban veszi kezdetét. Vigasztalásképpen nézegessetek űrhajó-műszerfalakat: a fejlesztők ígéretei szerint az Everspace 2-ben minden űrhajótípus saját műszerfallal érkezik majd, az alábbi blogposzt ezekből ad egy kis ízelítőt.

1.
1.
kanokanor
Jó lenne ha nem paywallal akarnák fixálni az 1 rész PS4-es problémáit, mivel annak borzalmas az irányítása és a mai napig nem javították ki....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...