Crusader Kings II - ingyenes DLC-re csaphatunk le

  • Írta: szlav
  • 2020. március 8.
  • Akció
Link másolása
Figyelem, királyok, királynék és egyéb fejedelmek! A fekete halál szabadon járja a vidéket! Nem árt sietni, ugyanis csupán hétfőig csaphatunk le ingyen az amúgy 10 eurót kóstáló The Reaper's Due DLC-re.

Habár a Crusader Kings II már egy ideje teljesen ingyenesen játszható, annak összes expanziójára akár több mint 300 eurót is leszurkolhatunk - nem hiába, DLC-csomagokból élnek a Paradox grand strategy játékai. A kiadó-fejlesztő azonban most kegyes kedvében van, így március 9-ig ingyenesen bezsákolhatjuk a The Reaper's Due névre hallgató expanziót, amit aztán végleg meg is tarthatunk.

A kiegészítő egy teljesen új járványrendszerrel bővíti a játékot, melynek legnagyobb sztárja természetesen a szörnyű fekete halál, azaz a pestis. A halálos betegség könnyen megbéníthatja vagy romba döntheti a királyságunkat, így nem árt felkészülni rá kórházakkal, udvari orvosokkal, keményebb helyzetekben pedig a fertőzött népesség karanténba zárásával.

4.
4.
Stranger
#3: Persze csak az alapjátékot. Én emiatt tudom ezt is hozzáadni.
3.
3.
Stranger
#1: Utóbbi 1-2 évben már 2x adták ingyen is.
2.
2.
cobrausa24
Ez is ingyenes most a Steamen (14,99 euró helyett), ha rákerestek:
The Uncertain: Last Quiet Day
1.
1.
Ooorky
Anno része volt a 15 dolláros bundle-nek, az összes többi DLC-vel együtt, úgyhogy akit érdekelt annak jó eséllyel megvan,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...