Befutott a Black Widow utolsó előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Megkapta az utolsó kedvcsinálóját a Magyarországon április végén mozikba kerülő Black Widow. Az eddigi trailerek közül ez nyújtja a legátfogóbb ízelítőt a filmből, amelyben hősnőnknek a Taskmasterrel kell megküzdenie.

Április 30-án kerül mozikba a Black Widow, amely a Scarlett Johansson alakította karakter önálló filmje, és egyben az MCU negyedik fázisának első felvonása. A történet szerint Natasha Romanov újra összeáll régi csapatával, miután a Taskmaster néven futó gonosz az irányítása alá vonja a Fekete Özvegyeket kiképző létesítményt, és így manipulálni kezdi az ügynököket.

A film eseményei a harmadik Amerika Kapitány-mozi után veszik kezdetüket, Johansson mellett pedig Florence Pugh (Yelena Belova), Rachel Weisz (Melina Vostokoff) és David Harbour (Red Guardian) is feltűnik majd a vásznon. A legutóbbi hírek szerint a Disney a koronavírus-járvány ellenére sem tervezi elcsúsztatni a mozi premierjét.

2.
2.
Legalább jó a zene a trailerben. Tiszta Deus Ex. A film úgy kifejezetten nem mozgat, de bajom sincs vele. Bármikor jöhet egy olyan, hogy megnézem a következő 5 évben.
1.
1.
Anti4730
En mar marvel filmben nem bizok,egytol egyig unalmas, fantaziatlan akciojelenetek amik legtobbszor annyibol allnak, hogh ket szuperhos egymasnak esik es pufoli egymast. De ugy altalaban az osszes szuperhosos film full atlagos mostanaban. Hatha ez jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...