Bemutatkozott a Call of Duty: Warzone

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a szivárgások alapján már elég egyértelmű volt, beigazolódtak a pletykák és a találgatások, battle royale-módot kap a Call of Duty: Modern Warfare, amely önállóan futtatható, free-to-play formában is elérhető lesz holnaptól.

Az Apex Legendshez hasonlóan meglepetésrajtol a holnapi nap folyamán a Call of Duty: Warzone, amely a Modern Warfare önállóan is futtatható battle royale-mellékága. Oké, a játékról elég sok pletyka és szivárgás látott napvilágot az elmúlt hónapokban, sőt maga az Activision is teaselte már az érkezését a második Modern Warfare-szezon rajtjakor, de a hivatalos bejelentést tényleg az utolsó pillanatig elhúzták a készítők.

A Call of Duty: Warzone PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz (cross-play támogatással), és legfeljebb 150-en játszhatják majd egyszerre. A játék elsőként a Modern Warfare-játékosok számára élesedik (ők az egyelőre Classified nevet viselő menüpontban találják meg a játékot) holnap 16 órától, míg azok a játékosok, aki az önállóan futtatható, free-to-play elérhető klienst választják, 20 órától szabadulhatnak rá a játékra. A Modern Warfare játékosainak 18-22 gigabájt letöltenivalóra kell számítaniuk, amennyiben rendelkeznek a játék legutóbbi frissítéseivel, a többiek számára - platformtól függően 83-101 gigabájtos lesz a kliens.

A Warzone két játékmóddal érkezik. Az egyik a klasszikus Battle Royale, ahol a játékosok háromfős csapatokban landolnak majd egy hatalmas térképen, és egy folyamatosan zsugorodó területen kell a túlélésért küzdeniük, míg a Plunderben az a célunk, hogy minél több pénzt gyűjtsünk. Pénzre lootolással és a különböző küldetések teljesítésével tehetünk szert; utóbbiak között van, ahol mindenféle ellátmány után kell kutatnunk, és van, ahol Domination-szerűen kell egy adott területet bevédenünk.

A Warzone egyelőre egy pályával érkezik majd, ez a Verdansk nevet viseli, és az Activision szerint mintegy 300 ismerős látnivalót vonultat fel. Járműveket is használhatunk majd, ezekből öt különböző típus áll a rendelkezésünkre.

5.
5.
Clayman
#2: Próbáld lesz majd meg beírni a játék címét a Google keresőbe és lesz első link találat onnan lesz lehet le töltés le hetőség.
4.
4.
BR erre nincs benne solo meg duo...Activison LOL
2.
2.
happy1818
honnan lehet lesz le töltenem ???
1.
1.
godach
A Trailer nekem nagyon bejött, erre a free to play változatra rárepülök egy próba erejéig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...