Call of Duty: Warzone - így zajlanak majd a meccsek

A tegnapi napon hivatalosan is bejelentették a délután önállóan futtatható formában is elrajtoló Call of Duty: Warzone érkezését, melyről most érkezett néhány játékmeneti érdekesség és egy gameplay felvétel.

A Call of Duty: Warzone során a játékosok életereje pár biztonságban eltöltött pillanat után magától fog visszatöltődni, a páncélzatért viszont mindenkinek meg kell majd dolgoznia. A Battlefield V battle royale-játékmódjához hasonlóan ezúttal is külön kell összegyűjtenünk a golyóálló lemezeket a ruhánk alá, melyeket a nagyobb sérülések után lecserélhetünk frissebb állapotúakra.

A páncélozott lemezeknek egyébként másféle hangja lesz találatkor, mint a páncél nélküli ellenfeleknek, illetve a találati ikon is jelezni fogja, hogy az ellenfelünkbe, vagy csak a golyóálló öltözékébe pumpáljuk-e a golyókat.

A battle royale-menetek nagyjából ugyanúgy indulnak majd, mint ahogyan azt a PUBG óta megszokhattuk; egy hatalmas katonai szállítógépből ugorhatunk ki egyesével, és némi ejtőernyőzés után lendülhetünk akcióba a 149 játékostársunkkal együtt. Érdekesség, hogy az ejtőernyőnk megmarad majd, így lehetőségünk lesz a meccs közben is egy-egy magasabb épületről fejest ugrani a mélységbe.

A több mint 300 felfedezésre váró helyszínnel és killstreakekkel érkező Call of Duty: Warzone 16 órától lesz elérhető a Modern Warfare-tulajdonosoknak, míg a free-to-play változatot választó játékosok számára 20 órától indul a móka.

20 komment - szólj hozzá!