Call of Duty: Warzone - így zajlanak majd a meccsek

A tegnapi napon hivatalosan is bejelentették a délután önállóan futtatható formában is elrajtoló Call of Duty: Warzone érkezését, melyről most érkezett néhány játékmeneti érdekesség és egy gameplay felvétel.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#20
#4: Én is szeretem de már kezd unalmas lenni hogy ha nekem lvl2 armorom van neki pedig gold akkor fele annyi eselyem van ellene meg elegem van mar a mozambiqukbol first lootnak
#19
Egész korrekten összerakott BR lett szerintem. Első meccsen már 3. helyezés és egész jól lehet aprítani. Könnyen meg lehet szokni a loot rendszert mert egyszerü minta küszöb és a fegyvereket is bőszen dobálja. Ez a gulag vagy mifene (én csak a sziklának neveztem el) valami hatalmas visítás. 8-9 meccset nyomtunk kb, 2x nem tudtam csak vissza jönni. A pàlya hatalmas, tisztára olyan mint egy szovjet betondzsungel és minden épületbe szinte be lehet menni. Eddig csak pozitív benyomást keltett a jàtèk.
#18
PS4-re 90 Gb. Délután le is szedem, este megnézzük haverokkal hogy muzsikál.

#4: Apex óta én sem láttam még jobbat BR kategoriában. Pörgős, taktikus, használható karakterek (az összes), és nem fusztráló hogy ha első percben kinyírnak. Persze ide is kell egy jó csapat mert ha idegenekkel játszól nem mindig dob érdemben használható játékosokat.
#17
SLi
#15: battle.net kliens
#16
#14: Köszi.

De oh, csak nem régebbi pályákból van összeollózva...? Hát nem is tudom... gondolhattam volna XD

Amúgy nem a játékot fikázni jöttem. De ki tudja, lehet, hogy ami nekem lazy as hell, azt pont szeretik és igénylik a cod játékosok, pont azért, mert ismerik már a helyeket.
#15
#12: Hogyan? honnan töltöd?
#14
#13: Ez a Modern Warfare-hez tartozik és most startolt el.A pálya benne pedig elvileg egy csomó régebbiből van összeollózva.
#13
Ööö kérdésem van. Most ez az a cod féle br lenne, amiről már nagyon régen hallhattunk, hogy jön és ez most startolt először, vagy pedig volt már ilyen eddig is, pl a tavalyi részben és ez most csak az idei pálya hozzá?
#12
SLi
#10: most töltöm nekem csak 82 gb
7-8 éve nem játszottam Cod-al, PC-n pedig soha, kíváncsi leszek milyen
#10
Én nem akarok 180 gb-t letölteni nem lehet csak a Warzone-t valahogy?
#8
#7: Jah jah Itt Szabolcsban beszélnek így nálunk. Lehet lesz meg eladó nem lopott. :D stb. Amúgy Battlenet-en lesz elérhető. Onnan lehet lesz tölteni.
#6
#5: Új-ra le írom neked: Próbáld lesz majd meg beírni a játék címét a Google keresőbe és lesz első link találat onnan lesz lehet le töltés le hetőség.
#5
honnan lehet lesz le tölteni ???
#4
#1: Idővel kiderül. Az eddig látottak alapján nem érzek késztetést, hogy a hátam mögött hagyjam az Apex Legends-et. Az Apex megjelenése óta szerintem simán a legjobb a BR játék a piacon és nagyon szimpatikus, hogy milyen rendszeresen foglalkoznak vele :)
#2
Nem mondanám magamat BR játékosnak, de erre én is kíváncsi leszek.
#1
Valószínűleg a legnépszerűbb BR game startol el ma(azok körében akiknek elfut) én mar alig várom hogy kivarjam a 100gigajat csak birja ki a kartyam