Horizon: Zero Dawn - tényleg jön PC-re

Régóta keringtek már pletykák arról, hogy a PlayStation 4 exkluzív játéka, a Horizon: Zero Dawn a japán konzolon kívül is tiszteletét teszi. A találgatásoknak vége – hivatalos, nyáron PC-n is rátehetjük kezünket a játékra.

Hónapok óta szállingóznak a pletykák arról, hogy a Horizon: Zero Dawn PC-n is megjelenhet. Anton Logvinovtól kezdve Jason Schreierig több újságíró is jelezte már, hogy erre való utalásokat hallanak a fejlesztő Guerrilla Games háza tájáról, de többet már nem kell találgatni. Hermen Hulst, a SIE Worldwide Studios elnöke a PlayStation Blogra feltöltött interjúban árulta el, hogy nyárra várhatjuk az átiratot.

Ez persze nem azt jelenti, hogy innentől kezdve minden PlayStationre kiadott játék PC-re is meg fog jelenni, egyszerűen csak beleillett az új vevőcsalogató stratégiába a Horizon: Zero Dawn portolása. „Nyitottak vagyunk az olyan ötletekre, amelyekkel új embereknek lehet bemutatni a PlayStationt, hogy lássák, miről maradnak le” – mondta Hulst, hozzátéve, hogy továbbra is hűek a PlayStation-exkluzívok gyártásához. Emellett azt ígéri, hogy Guerrilla Games új vezetői hamarosan még többet mondanak.

A Horizon: Zero Dawn - Complete Edition Steam-adatlapját már szemügyre is vehetitek. Ez alapján a PC-s változat minden jóval megtömve érkezik majd, hiszen a 2017 óta megjelent tartalmak is helyet kapnak ebben a kiadásban, köztük a The Frozen Wilds kiegészítő is.

92 komment - szólj hozzá!