A felújított Command & Conquer nyitja a nyarat

  • Írta: gorien
  • 2020. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Néhány hónapot kell már csak várni, és megjelenik a két ikonikus epizódot tartalmazó Command & Conquer Remastered Collection. Újrakevert látvány és hang vár, de az új köntös alatt a lényeges dolgok a régiek maradnak.

Két éve tudtuk meg, hogy a Petroglyph egészen az alapokig visszamegy azért, hogy modern köntösben tárja újra a rajongók elé a Command & Conquer-sorozat Tiberian Dawn és Red Alert alcímű részeit. A két klasszikus RTS-re már nem kell sokáig várni: a sorozat idén tölti be a 25. életévét, a bulin a torta pedig a Remastered Collection lesz június 5-én.

A felújított változatban új kezelőfelület, 4K felbontáshoz skálázott grafika és Frank Klepacki újravett eredeti dallamai várnak majd, miközben az irányítást és a pályaszerkesztőt is a modern igényekhez igazították. Sőt, még az eredeti átvezető videókkal is megküzdöttek, hogy részei lehessenek a remasterednek, és a multiplayert is az alapoktól építették újjá.

A Command & Conquer Remastered Collection Steamen és Originen is megvásárolható lesz, ráadásul kétféle előrendelői változata is van (60 és 150 dollárért), mindenféle extrákkal – ezeket az Electronic Arts oldalán vehetitek szemügyre.

9.
9.
Rókalesőcipő
Várós! Reméljük követi majd a tiberian sun és a RA2. Még mindig vérzik a szívem az elkaszált Generals 2 miatt. Pedig frostbite lett volna alatta. :(
8.
8.
gorien
#2: Köszönöm, javítottam.
6.
6.
#5: Ja, hogy utólag. Arról nem tudtam, akkor én bocs.
5.
5.
jani091
#4: Te bocsáss meg, de az első rész kapta a tiberian dawn alcímet. De idézek a hivatalos oldalról, ha nem hiszel nekünk:

"Contains the complete Tiberian Dawn and Red Alert games, plus all three expansion packs (Covert Operations, Counterstrike, and The Aftermath), completely remastered music and graphics, UI improvements, and tons of bonus features and improvements"
4.
4.
#2: Megbocsáss, de Tiberian Dawn címen nem jelent meg soha egyetlen egy C&C sem. A Red Alert után még az ezredforduló előtt volt a Tiberian Sun, mint ennek a stílusnak a játéka. Tiberium Wars volt még a 2000-es évek utolsó harmada körül, de Dawn soha sem.
3.
3.
Jó kis C&C. Ezt pl lenyomtam PC-n is és PS1-en is. Jó kis játék, engem lekötött.
2.
2.
Perseus84
Szerk hiba! Nem Tiberian Sun hanem Tiberian Dawn!
1.
1.
joshfeed
Az egységek kapjanak egy jót útkereső metódust a skirmish pedig egy jó AI-t :)
Várós ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...