A felújított Command & Conquer nyitja a nyarat

Néhány hónapot kell már csak várni, és megjelenik a két ikonikus epizódot tartalmazó Command & Conquer Remastered Collection. Újrakevert látvány és hang vár, de az új köntös alatt a lényeges dolgok a régiek maradnak.

Két éve tudtuk meg, hogy a Petroglyph egészen az alapokig visszamegy azért, hogy modern köntösben tárja újra a rajongók elé a Command & Conquer-sorozat Tiberian Dawn és Red Alert alcímű részeit. A két klasszikus RTS-re már nem kell sokáig várni: a sorozat idén tölti be a 25. életévét, a bulin a torta pedig a Remastered Collection lesz június 5-én.

A felújított változatban új kezelőfelület, 4K felbontáshoz skálázott grafika és Frank Klepacki újravett eredeti dallamai várnak majd, miközben az irányítást és a pályaszerkesztőt is a modern igényekhez igazították. Sőt, még az eredeti átvezető videókkal is megküzdöttek, hogy részei lehessenek a remasterednek, és a multiplayert is az alapoktól építették újjá.

A Command & Conquer Remastered Collection Steamen és Originen is megvásárolható lesz, ráadásul kétféle előrendelői változata is van (60 és 150 dollárért), mindenféle extrákkal – ezeket az Electronic Arts oldalán vehetitek szemügyre.

9 komment - szólj hozzá!