Nagy valószínűséggel elmarad a 2020-as E3

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 11.
  • Rendezvény
Link másolása
Úgy néz ki, hogy nem 2020 lesz a videojátékfejlesztők kedvenc éve. Számos iparági oldal egymástól független értesülései nyomán igencsak úgy áll a dolog, hogy az idei E3 elmarad a koronavírus gyors terjedése miatt.

Az E3 a világ legnagyobb videojátékos rendezvénye, az olyan újdonságokkal teli prezentációk, mint amiket az Xbox, a Nintendo, a Ubisoft, az EA, a Square Enix, a Bethesda, vagy a Devolver Digital tart, emberek millióit csalja a képernyők elé, ám mellette a helyszínen is hatalmas szokott lenni az érdeklődés.

Éppen ezért a konferencia rendezői, vagyis az ESA már korábban bejelentette, hogy bár nem tervezik az esemény lefújását, folyamatosan figyelik, és minden nap újraértékelik a helyzetet az egészségügyi jelentések nyomán. A vírus viszont az USA nyugati felén még egyáltalán nem mutatja a lassulás jeleit, így egyre több helyről hallani az idei E3 elhalasztásáról.

Elsőként az Ars Technica oldalán merültek fel ezzel kapcsolatos hírek, amiket aztán a Devolver Digital tweetje követett, mostanra pedig a hírt az összes fontosabb nemzetközi videojátékos oldal átvette, így eléggé nagy a valószínűsége, hogy nem csupán vaklármáról van szó.

Persze az ESA egyelőre nem erősítette meg az értesüléseket, amint érkezik a hivatalos állásfoglalás, rögtön frissítjük a cikkünket.

40.
40.
sloth
https://m.youtube.com/watch?v=aS1HEhfIuLA
38.
38.
kopic
A média, sajtó felfujja az egeszet mint a xar, ahogyan az szokás és direkt beparaztatjak az embereket. Undorító...
L
37.
37.
kopic
Ez a véleményem a koronavirusrol:
https://youtu.be/adEgR-QXiZE

...
34.
34.
manderel
#16: Az ebola egyébként sokkal lassabban terjedt mint ez.
Persze ha valaki elkapta, már rosszabb volt a helyzet.
28.
28.
Marcus88
#25: Jól mondod Yanez.
Csak kapnánk már valami videókat a februári elmaradt rendezvényekről.
Lett volna egy halom trailer és gameplay videó Elder Ring,TLOU2 stbb...aztán sehol semmi eddig.
27.
27.
frankdelgado
#1: Azt ez a munkatársad lesz az aki, előszőr harcba száll az utolsó guriga budipapírért.

Akkor mekkora hiszti lesz, amikor bejelenteik az új generációs konzolok csúszását....:)
26.
26.
Yanez
#21: Pont mint én. :) Három csupor mézes/citromos tea, forró tyúk vagy marhahúsleves, hagyma/ fokhagyma, friss hal, három féldeci feketeborssal és másnapra a betegségnek már se híre, se hamva.
25.
25.
Yanez
Sertés influenza, madár influenza, ebola, zyka. Érdekes módon egyikről sem hallani már, pedig nemrég még ezzel a koronával vetekedhettek volna. Olyan 1 vagy másfél év és ez is csak egy rossz rémálom emléke lesz.
24.
24.
godach
Ezt csak úgy itthagyom:
https://i.imgur.com/GambOdK.png
23.
23.
Marcus88
#21: Napi két deci bor vagy napi feles házi szilva pálesz.
21.
21.
godach
Ilyen szinten konzervatív (idióta) vagyok.
MEgfázás kezdeti tüneteinél, nekem bőven elég egy kis tyúkhúsleves, jól megborsozva. Igazi, eredeti tea (nem valami instatnt fos) citromlevezbe vagy citromozva és bele egy kis méz.
Általában megpróbálok mindent orvosolni természetes anyagokból és ennek nem az az oka, hogy lázadnék a gyógyszerek ellen, hanem inkább az hogy bízom a régi emberek tapasztalataiban. Hisz régen sem volt Richter, TEVA stb mégis kellő információ ismeretében, szinte minden hétköznapi betegség gyógyítható volt.
Ki fogtok nevetni, de pl mai napig nálam ha sok a gyomorsavam akkor minden savlekötő elbújhat a szódabikarbóna és ecet páros mellett. C vitamint sem szedek, de hetente átlagban 1kg savanyú káposztát megeszek, alma, körte stb mellett esténként nem is nagyon érzem szükségét másnak.
19.
19.
Marcus88
Épp ma reggel nevettem egy jót az egészen.Aki esetleg jártas a fociban,volt tegnap este egy Valencia-Atalanta BL mecs és zárt kapus volt!
Ma volt egy kép,hogy a stadion körül meg több százan vagy ezren voltak összeverődve és szúrkoltak!
Ennyit a megelőzésről és,hogy mennyire vannak egyesek betojva!
12.
12.
GAMEROD
Á, a híres H1N1, emlékszek át se léptem a küszöböt átlagos téli betegséggel már rávágta az orvos hogy ez bizony H1N1. Nem oltattam be előtte magam, aztán meg ugyanúgy pár nap alatt elmúlt mint az összes többi hagyományos betegség. Még az se tűnt fel hogy más lenne mint az addig megszokott. Különben ha szedek gyógyszert, ha nem átlag ugyanannyi idő alatt múlik el minden, esetleg tünetet enyhít a gyógyszer. Óvodás koromban is többnyire eldugdostam meg kidobáltam a gyógyszereket mert utáltam mégse pusztultam meg.
10.
10.
Sandic1994
#9: H1N1
Emlékszem akkor még középiskolás voltam, és azt hiszem kapott mindenki egy papírt, amin a szülőknek be kellett jelölni, hogy kapjon védőoltást a gyerek vagy ne. Én mondtam akkor anyámnak, hogy nekem nem kell, szerencsére nem is erőltette rám, és voilá, itt vagyok épen és egészségesen. Akkor azért még nem is volt elterjedve annyira a Facebook, felnőttek még kevésbé használták, de a média TV-n és újságon keresztül már akkor is apokalipszist hirdetett. Ha valakik, ők jól járnak ezekkel a járványokkal, most biztos megnő a kattintás szám.
9.
9.
Marcus88
#5: Na arra aztán várhatunk,mikor mondja azt a főnök!
Valakik jól megfogják szedni magukat ebből az egészből.
Majd jön a vakcina és adatják befelé a jó néppel,mint anno kb 10 éve,akkor is volt valami ilyesmi.
7.
7.
PiszkosFred
#2: Estére igértek hivatalos közleményt, de mivel másodkézből nagyon sok kiadó és fejlesztő közeli ember megerősítette, így szinte borítékolható, hogy az idei E3, mint konferencia/rendezvény elmarad, a szokásos bemutatók és bejelentések pedig valószínűleg online érkeznek majd az esemény alatt. (Vagy nem és nem lesz központi szervezés sem, hanem mindenki megtartja maga a showját az évben akkor, amikor akarja - pár nagyobb cég már úgyis ezt csinálja évek óta).
5.
5.
GAMEROD
Olyat mikor fogok hallani, hogy a munkáltató valahol kiad megelőzési célból néhány nap vagy hét pihenőt? Addig álljak fél lábon mi? Ilyenek szóba se jöhetnek, gondolom őket nem érinti a hisztéria.
3.
3.
Marcus88
Live stream és mindenki megnézi otthon!
2.
2.
FekaFOB
Nem hinném hogy a Devolver Digital a legmegbízhatóbb forrás, mivel általában fenntartásokkal kell kezelni azt amit posztolnak, mivel sürün poénkodnak a srácok. Félre ne értsetek én nagyon birom öket, valamint akár igazat is mondhatnak, de várjuk meg a hivatalos állásfoglalást.
1.
1.
Dumálok tegnap munkatársammal erről, mivel tőlem 7km-re feltűnt egy beteg és van egy 20 km-re is. Azt mondja az ember: szerintem ez a vírus nagy kamu, amire megyünk a családdal júniusban Olaszországba 3 hétre nyaralni, addigra már semmi nem lesz belőle.

We are all fucking doomed.

De mindegy, karanténből és koncentrációs táborból még úgy sem néztem E3 közvetítést. A szervezőknek sincs más dolguk, mint rendelni Wish-ről egy távirányítós tapsoló gépet és csak trailereket streamelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...