Nagy valószínűséggel elmarad a 2020-as E3

Úgy néz ki, hogy nem 2020 lesz a videojátékfejlesztők kedvenc éve. Számos iparági oldal egymástól független értesülései nyomán igencsak úgy áll a dolog, hogy az idei E3 elmarad a koronavírus gyors terjedése miatt.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#46
#45: Nem haver mesélte hanem ezzel kezdték hogy eddig bírja
a vírus a szabadban... de úgy látszik ezt is tovàbb görgedték azóta. A másik meg hogy amúgy is leszarom ezt az egészet... főleg az ilyen parasztokat mint te. Gondolom te is felvásáróltad már az egész konzervgyárat mint a többi hasonszőrü bírka... Jah és akinek ez szól le is írtam hogy ha tévednèk akkor bocsánat a tudatlanságomért.
#44
#36: Nehogy magadra vedd amúgy amit írtam és nem is direkt volt csak màr a csapból is ez a szar folyik... kikezdi már az idegeimet ez a sok marhaság amit összehordanak... Az amin már kinomban röhögő görcsöt kapva muszáj volt beírnom az az időjárás idekapcsolása volt. Semmi köze hogy hideg vagy meleg van a vírushoz mivel cseppfertőzéssel terjed. Már az elején leszögezték hogy ha a vírus pár percig a szabadban van utánna simán elpusztúl. Emberről emberre terjed közvetlenül. És ha már az időjárást ide szeretnénk kapcsolni akkor meg pont fordítva kéne lennie, mivel a vírusok nagy része hidegen inaktívak. És nem is akarok okoskodni ezen tovább én így tudom de ha tévedek akkor bocsánatot kérek.
#40
#38
A média, sajtó felfujja az egeszet mint a xar, ahogyan az szokás és direkt beparaztatjak az embereket. Undorító...
L
#37
Ez a véleményem a koronavirusrol:
https://youtu.be/adEgR-QXiZE

...
#35
YanezModerátor
#30: ???
#34
#16: Az ebola egyébként sokkal lassabban terjedt mint ez.
Persze ha valaki elkapta, már rosszabb volt a helyzet.
#29
#4: A rohadék kínai fejlesztők mégis, hogy merték elkapni a vírust :(.
#28
#25: Jól mondod Yanez.
Csak kapnánk már valami videókat a februári elmaradt rendezvényekről.
Lett volna egy halom trailer és gameplay videó Elder Ring,TLOU2 stbb...aztán sehol semmi eddig.