Mire készül a LEGO és Mario?

  • Írta: gorien
  • 2020. március 11.
  • Teaser
Link másolása
Vajon mi sül ki abból, ha összetesszük a Nintendo üdvöskéjét a dán építőkockákkal? Erre a választ egyelőre mi sem tudjuk, de az biztos, hogy a színfalak mögött a két cég már készül valamire.

Március 10. a nemzetközi Mario-nap, ráadásul idén válik 35 évessé az olasz vízvezetékszerelő, úgyhogy várható volt, hogy kapunk valami nagy bejelentést, de legalábbis kis ízelítőt abból, mire számíthatunk az évben Mario-fronton. Egyrészt megtudtuk, hogy felvirradt a te napod, ha mindig is Mario ihlette overallban szerettél volna feszíteni: a Levi's április kollekciója épp neked készült.

Amennyiben mégsem vonzanak a ruhadarabok, hátha érdekel, hogy a Nintendo a LEGO-val közösen is tervez valamit: ezt elsőnek a japán, majd a dán cég tweetelte ki. Hogy ez a társulás mit takar, még nem tudni, bár a profi infóvadászok már előhalásztak egy lehetséges listát egy német áruház oldaláról, ami alapján 12-13 LEGO Super Mario-készletre lehet következtetni.

Ami érdekesebb, az a tweet videójában felbukkanó Mario: speciális, a LEGO-elemekkel kompatibilis dolognak tűnik, amiben ugyanakkor képernyő is helyet kapott. Ez vajon mi lehet?

További hivatalos információkra még várhatunk, de nem ez az első alkalom, hogy a LEGO a videojátékok felé kacsintgat. Tavaly előtt útjára indította az Overwatchon alapuló készleteit, a Minecraft termékvonala már fut egy ideje, és korábban Sonic, valamint a Portal-játékok Chellje is tiszteletét tette a LEGO Dimensionsben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...