A Cyberpunk 2077 után jöhet az új The Witcher-játék

A CD Projekt RED jelenleg minden erőforrást a Cyberpunk 2077 fejlesztésére összpontosít, de nem áll meg az élet Night City határánál. A lengyelek készen állnak arra, hogy hamarosan belevágjanak az új The Witcher-játékba.

A futurisztikus kalandozás után a CD Projekt RED ismét visszatér a kaptafához - már biztos, hogy a következő játékuk ismét a The Witcher univerzumában játszódik majd. Az Eurogamer jelentése szerint a lengyel fejlesztőcsapat elnöke, Adam Kiciński nemrégiben egy sajtótájékoztató során elárulta, hogy már meg is kezdték az alapok lefektetését, tiszta elképzelésük van arról, hogy mi lesz a következő nagy projektjük.

A szóban forgó fejlesztés azonban nem a The Witcher 4 címet viseli majd, Kiciński ennyit nyilvánvalóvá tett. Ehelyett valószínűleg egy mellékágat (esetleg egy előzménysztorit?) kapunk majd, melyet a stúdió két kisebb belső csapata vezényel le. Ez szabadon hagyja a fejlesztőcég keménymagját, akik a Cyberpunk 2077 többjátékos módjával és a kiegészítőtartalmakkal foglalkoznak majd.

Habár a csapat feje ezt explicit nem jelentette be, valószínűnek tűnik, hogy az új The Witcher-játék protagonistája ezúttal nem Ríviai Geralt lesz. Természetesen számos fontos hőst el tudnánk képzelni a főszerepben és arra is volt már példa, hogy egy kevésbé ismert karakter került a középpontba (rád gondolunk, Thronebreaker!), így a lehetőségek szinte határtalanok.

28 komment - szólj hozzá!