A Cyberpunk 2077 után jöhet az új The Witcher-játék

A CD Projekt RED jelenleg minden erőforrást a Cyberpunk 2077 fejlesztésére összpontosít, de nem áll meg az élet Night City határánál. A lengyelek készen állnak arra, hogy hamarosan belevágjanak az új The Witcher-játékba.
  • Írta: szlav

Kommentek

#28
26#
Igen, sejtettem nekem vàlaszoltàl. :)
Valóban, idővel meg lehetett szokni, meg ahogy felfejlődött ruházatilag a karakterünk, már kevésbé kellett a nagyobb összecsapásokra felkészülni. A kardok megéleztetése ami továbbra is frusztrált, sokat kellett kóricálni a kovácshoz. A gyorsutazásokat nem szerettem túlzottan, kicsit csalásnak veszem ezeket a ( néha szükségszerű ) megoldásokat.
#27
Az előző a T. #15.-ös hozzászólónak válaszolt.
#26
Az elején nekem is, de ahogy csináltam tovább a játékot egyre jobban bele lehet jönni.
Most a Divison 2 az emitől hullik a hajam. Bár az utolsó patch már sokat javitott a fejlődési rendszeren, de még továbbra sem lehet kitalálni, hogy milyen gear set-et a legjobb összeállitani és hogyan.

Szóval ahhoz képest a W3 gyerekjáték.
#25
Törölt felhasználó
Letho-nak örülnék nagyon.Folytatni persze nem lehet, ahogy Cirit sem, mert sokan megölték a 2-ben /sajnálhatja aki megtette, és azzal mentéssel ment rá a 3-ra/.De előzmény lehetne belőle.
#24
Félreèrtès ne essen, a Witcher az egyik olyan jàtèk, melyre évek múlásával is szívesen gondolok vissza, a kedvencem volt, a dlc-kel együtt, sőt!! A Blood an Wine nagyon ütött, a látványt/minősèget is sikerült fokozni a készítőknek!
Nyarlako: igen van könnyebb fokozat, de azt elvből nem állítottam be, semelyik jàtèkot sem jàtszom easy fokozaton, minimum normal vagy hard. Könnyű fokozaton lelkiekben nekezen tudom beleèlni magamat egy jàtèkba/vilàgába, kicsit furcsán működöm ez ügyben tudom. :)
#23
#21: Óóó..én az RPG-kben általában kimaxolom a csevegési lehetőségeket (még a BioWare szoktatott rá fénykorában), ezért nem is tudtam erről a lehetőségről szerintem:D (utána meg nem néztem). Így akkor természetesen ne legyen vele folytatás, az ilyen "válasszunk egy befejezést kánonnak és aszerint folytassuk" dolgokat nem szeretem. Amúgy nálam is vajáklány lett a drága, el sem tudtam volna képzelni mást:)
#22
#15: Csontzene és patakver nehézségen nyomom (bar kb lvl 30tol, mert már krva könnyű volt és feltoltom), elég nehéz sokszor, de én pl runakkal soha nem kinlodtam, meg kardoknal is néha cserelgetek csak.
#21
#18: Nekem a legjobb befejezést sikerült elernem, vagyis amikor Ciri witcher lesz. A kampec befejezést könnyen ki lehetett találni, mert ugye, ha döntéseink következtében nem önállósodik, nem bízik magában magabiztosság nem valik, akkor a fehér fagy megállításanal meghal.
#20
egyetlen egy dolog nem tetszett a w3-ban, az hogy geralt túl gyorsan fut alapból és olyan mintha lebegne,sprinttel meg mintha egy tömb uszadékfa folyna le a niagarán, és sprint után meg nem ott áll meg ahol szeretném, ha csúszik fél métert (lootoláskor idegölő) :D ennyi, ez miatt 9.9 nekem
#19
Yes yes yes!!!!!!!!!!
#18
#15: Na jó de ez a lore-hoz tartozik, a witcherek így készülnek fel egy-egy nehezebb összecsapásra:) A harcrendszerrel amúgy én sem igazán voltam kibékülve (azért annyira nagyon rossz sem volt mondjuk), pláne, hogy a Bloodborne után játszottam közvetlenül:D

#9
Basszus, azt nem is tudtam, hogy van olyan befejezés, ahol Cirinek rekt, csak a witcher/császárnő vonallal voltam tisztában:O ezesetben nem szóltam, akkor tényleg vagy előzmény, vagy olyan nagyon lazán kapcsolódó folytatás, mint amilyen az Andromeda volt:)
#16
YanezModerátor
#15: Az nekem sem nyerte el a tetszésemet, de meg kell hagyni, ötletes dolog volt.
#15
Yanez!
A harcrendszer még úgy ahogy rendben volt ( akkoriban ) viszont a keményebb ellenfelekre való felkészülés elég időtépő volt. Mire gondolok:
- megfelelő kard kiválasztása
- elég éles e
- milyen ruha/ kiegészítő van rajtam
- milyen koktélt kell meginnom, hogy bírjam a strapás harcot
- rúnakövek megléte ruhàn, kardokon
- kardok olajjal való bekenése
Nekem ez sok volt na.
#13
YanezModerátor
#12: A harcrendszer nekem sem tetszett.
#11
Ahogy ennek a gen-nek a W3 volt az egyik legjobb és legösszetettebb játéka el sem tudom képzelni milyen lesz, majd következő gen-en egy W4, de az tuti, hogy ékköve lesz annak a gen-nek is! És szerintem az a játék lesz, amit mindenki szemrebbenés nélkül fog előrendelni.
#9
Ahogy nézem elég sokan a Ciri vonalat támogatják, de megkérdezném, hogy azzal tisztában vagytok, hogy Cirit tekintve 3 teljesen külnbözö befejezés van, amiből az egyikben meg is halhat (5 év után gondolom már nem spoiler). Valószínűtlen, hogy ez esetben integrálni lehet maj a mentést a Wild Huntból. Még ha a Mass Effect 3-hoz hasonlóan járnak el, ahol ha az előző részben a főszereplő meghalt másik mentést kel inegrálni, akkor is marad 2 totál különböző helyzet (witcher Ciri, és császárnő Ciri) amik annyira eltérnek egymástól, hogy biztosan csak az egyiket lehetne folytatni. Csakhogy így meg a rajongók fele hoppon maradna, mert van aki szerint az egyik, van aki szerint a másik a jobb. Szvsz ne legyen Ciri a főszereplő (bár imádom őt), inkább előzmény legyen, vagy folytatás, ami csak lazán kapcsolódik a trilógiához. Persze azért remélem sok ismerős arc beköszön majd.