Márciusban jön a Control első nagy DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2020. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
Két hét múlva visszatérhetünk az Oldest House rejtélyeihez a Remedy Controljában. A The Foundation című kiegészítő az első a már bejelentett két fizetős DLC közül, amelyik megjelenik, tovább bővítve a játék sztoriját és fegyverarzenálját.

A Remedy Entertainment egy izgalmas, szórakoztató, a fizikával kokettáló játékot rakott le az asztalra a Control képében, ami csak úgy zsebelte befelé a BAFTA Games Awards-jelöléseket. A megjelenése után nem sokkal egy roadmapen mutatták meg a fejlesztők, hogy miféle kiegészítőkre számíthatunk, és eljött az ideje, hogy az első fizetős DLC, ami a The Foundation címet viseli, megjelenjen.

A Remedy egy rövidke teaser videót rakott ki Twitterre, ami alapján a Helen Marshall utáni kutatás áll a kiegészítő középpontjában. Az új anyagok között fegyverek, mellékküldetések és  természetesen új történet is vár, ahogy még mélyebbre merészkedünk az Oldest House-ban.

Az AWE-ra keresztelt, második kiegészítőről továbbra sincs konkrétabb infónk annál, hogy valamikor a nyáron bukkan fel, és talán köze lesz az Alan Wake-hez. A The Foundation azonban már két hét múlva a miénk lehet: március 26-án jelenik meg.

10.
10.
#8: Ja, ez kicsit már régebben volt :) Viszont az a mai napig igaz, hogy a Terep 2 még mindig jobb pár mai játéknál is. Ha azt valaki felújítaná és kidobná a netre, szerintem ma is sokan tolnák.
9.
9.
KopyAti
8.
8.
Őrnagy
#6: A Terep 2??
Jó öregek vagyunk, mi?
7.
7.
godach
Ezen a játékon 20 nagy DLC se segít :/
6.
6.
#1: Szerintem is az utóbbi évek egyik legjobb lövöldéje, a ds pedig max a Terep 2-vel összehasonlítható, bár még ott is igaz, hogy a Terep 2 legalább jó.
5.
5.
BorisMetod
Dupla A kategóriás játék, annak minden előnyével és hátrányával. Bár a QB-nél sokkal jobb volt, nekem nem lesz a kedvencem, a MP 1-2, és az AW fényévekkel jobban tetszett.
4.
4.
Effecta
#2: Végigvittem. Nem dobott hanyatt.
3.
3.
Ganzer
#1: Nekem egynek jó volt mindkettő játék, de ezt csak halkan jegyzem meg, mert itt szétszednek ilyenért :D
2.
2.
Anti4730
#1: Ebben jatekban, korulbeul a feletol megnyilnak mar olyan kepessegek amikkel matrixot megszegyenito akciokat lehet veghezvinni. Szerintem utobbi tiz ev egyik legjobb akciojateka.
1.
1.
Effecta
Erdekes, hogy ez nem kapott akkora ostort, pedig jobban untam, mint a Death Strandinget
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...