Márciusban jön a Control első nagy DLC-je

Két hét múlva visszatérhetünk az Oldest House rejtélyeihez a Remedy Controljában. A The Foundation című kiegészítő az első a már bejelentett két fizetős DLC közül, amelyik megjelenik, tovább bővítve a játék sztoriját és fegyverarzenálját.

A Remedy Entertainment egy izgalmas, szórakoztató, a fizikával kokettáló játékot rakott le az asztalra a Control képében, ami csak úgy zsebelte befelé a BAFTA Games Awards-jelöléseket. A megjelenése után nem sokkal egy roadmapen mutatták meg a fejlesztők, hogy miféle kiegészítőkre számíthatunk, és eljött az ideje, hogy az első fizetős DLC, ami a The Foundation címet viseli, megjelenjen.

A Remedy egy rövidke teaser videót rakott ki Twitterre, ami alapján a Helen Marshall utáni kutatás áll a kiegészítő középpontjában. Az új anyagok között fegyverek, mellékküldetések és  természetesen új történet is vár, ahogy még mélyebbre merészkedünk az Oldest House-ban.

Az AWE-ra keresztelt, második kiegészítőről továbbra sincs konkrétabb infónk annál, hogy valamikor a nyáron bukkan fel, és talán köze lesz az Alan Wake-hez. A The Foundation azonban már két hét múlva a miénk lehet: március 26-án jelenik meg.

10 komment - szólj hozzá!