A koronavírus az NBA 2K20-nak is keresztbe tesz

  • Írta: gorien
  • 2020. március 13.
  • Hír
Link másolása
A koronavírus a legváratlanabb módokon csap le a játékokra, ezt az NBA 2K20 is megtanulta. Az NBA-bajnokság felfüggesztésével az egyik játékmód is teljesen megzavarodott, és most használhatatlan.

Miután a Utah Jazz centere, Rudy Gobert koronavírus-tesztje pozitív lett, előbb két mérkőzést fújtak le, majd az NBA felfüggesztette az egész bajnokságot. Alapesetben ennek az eseménynek a hatásai megmaradnának a sportvilágban, de a sors fintora, hogy egyúttal tönkretette az NBA 2K20 egyik játékmódját is – írja a Kotaku.

A 2K Sport kosaras játékának My Leauge elnevezésű módjában van egy Start Today funkció, ami révén az NBA-bajnokság jelenlegi állása alapján kezdhetsz karriert. Ha most elindítanád ezt a játékmódot, akkor csupán összeomlana – a máskor valósidejű adatlekérés most meghiúsul, hiszen nincs milyen adatot lekérni. Hiába van meg a meccsek menetrendje, azokat elhalasztották, így nincs infó róluk, tehát a szükséges szimulációt sem tudja végrehajtani a játék.

Eddig a 2K még nem jelezte, hogy miként oldja meg a problémát, de valljuk be, ezt nem is láthatták előre.

6.
6.
adamsfamily
Ez nem az a kosaras játék ami miatt lázadozott egy csomó ember,hogy tele van virtuális szerencsejátékkal?
5.
5.
SLi
#2: senki nem dobált székeket
4.
4.
#2: Még jól véresre is vertem volna a koxos fejüket.
3.
3.
manderel
#2: Ezért nem mindegy, hogy milyen stádiumban volt/van valaki. Az is beteg aki még ott sem tart, hogy a tünetek jelentkezzenek.
2.
2.
GAMEROD
Hogy is volt itthon az Iráni fertőzöttekkel? Nem eszméletlenül feküdtek lélegeztető gépen, hanem székeket dobáltak. Az rohadtul beteg de tényleg akinek van ereje székeket dobálni. Vicc az egész.
1.
1.
DarkLord
Elég sok más baja is van ennek a játéknak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...