Kártyajátékként tér vissza a Gears of War

  • Írta: szlav
  • 2020. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Hát erre mi sem számítottunk: a The Coalition a Steamforged Games csapatával karöltve kártyalapokra varázsolja a Gears of War univerzumát. Még idén megérkezik a Gears of War: The Card Game.

Senki nem vádolhatja azzal a The Coalition csapatát, hogy nem próbálják érdekes, új irányokba terelni a Gears-franchise-t. A Gears Pop! mobilkészülékekre varázsolta a lanceres hősöket, hamarosan pedig madártávlatból vezényelhetjük a COG osztagait a Gears Tactics által, de talán egyik ötlet sem olyan szokatlan, mint a Gears of War: The Card Game.

Bizony, a népszerű TPS legközelebb valódi, kézzel fogható kártyalapokról köszön majd vissza. A koncepció a The Coalition és a Steamforged Games közös szerelemgyermeke - az utóbbi csapatnak olyan ismerős címek fizikai társasjáték adaptációit köszönhetjük, mint a Dark Souls, a Devil May Cry, a Resident Evil 2 vagy éppen a Horizon: Zero Dawn. A fejlesztést személy szerint Tyler Bielman vezette, aki korábban a Magic: The Gathering Mirrodin és Darksteel expanzióit tervezte.

Az eddig elég szegényes részletek alapján a játék egy történet-orientált kooperatív kalandnak ígérkezik, melyben fontos szerepet kap maga a deckbuilding is. Az egymást követő, akciódús szituációk a játékosok döntései alapján bontakoznak ki, így oda kell majd figyelnünk a saját és társaink ballépéseire is.

1.
1.
TDavid22
Hát szerintem ez nem egy coop társas (vagy kártyajáték) lesz... a két fél kártyái pontosan ugyanazokat az adatokat mutatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...