200 fősre bővül a Call of Duty: Warzone

  • Írta: szlav
  • 2020. március 13.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Warzone a maga 150 fős meccseivel jelenleg is a nagyobb létszámú battle royale-címek közé tartozik, de az Infinity Ward hamarosan ennél is mozgalmasabbá teszi az akciót.

Így is kisebb csodának könyvelhetjük el, hogy a PC mellett a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok az öregedő konzoljaikon is zökkenőmentesen, 60 fps-es sebességgel élvezhetik a Call of Duty: Warzone 150 fős mérkőzéseit, de az Infinity Ward tovább emeli a tétet.

A stúdió képviselője, Patrick Kelly a USA Today interjújában elárulta, hogy házon belül már 200 fős meccseket játszanak, hamarosan pedig ráeresztik a kibővített létszámot az élő szerverekre is. A Warzone hivatalos bejelentését megelőző pletykák szintén 200 főt számláló mérkőzésekről árulkodtak, így az Infinity Ward bejelentése nem is olyan váratlan.

Kelly ejtett néhány szót a csapatok méretéről is. Jelenleg kizárólag háromfős squadokban ugorhatunk ki a repülőből, de a fejlesztők a saját tesztkörnyezetükben jelenleg négy, illetve ötfős csapatokban nyomulnak. Érthető módon a játék készítői nem akartak nagyot kockáztatni, így a bétafázisban a bevált, biztonságos modellt követték, de a jövő sok izgalmas dolgot hozhat még.

A játékot más fronton is érik még változtatások. Joe Cecot, a többjátékos mód feje például elárulta, hogy a következő nagyobb frissítésben módosul az, hogy ki kapja az ölésekért járó pontokat. Jelenleg hiába küldjük földre ellenfelünket, a végső pontokat az kapja, aki kivégzi a már földre küldött ellenfelet. Ez hamarosan megváltozik: nem az ellenfelet kivégző, hanem az azt ártalmatlanító játékos kapja majd az elismerést.

4.
4.
RangerFox
#2: Egyik BR játék sem ad ennél mélyebb dolgot...
2.
2.
Stranger
Most nem érezni, hogy sokan lennének és elég gagyi hatású az egész játék. Látom a legnagyobb kérdés egy ilyen címnél, hogy ki kapja az elismerést meg mi a loot, mert nem is nyújt más mélységet. De akinek tetszik, jó szórakozást hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...