Sosem volt még ilyen népszerű a CS:GO

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 15.
  • Hír
Link másolása
Az utóbbi időben több hír is érkezett a Counter-Strike: Global Offensive fokozódó népszerűségéről, ám pár napja egy kisebb rekordot is sikerült megdöntenie az FPS-nek; egyszerre egymilliónál is többen játszottak vele.

A hónap elején egyszer már írtunk a Counter-Strike: Global Offensive új játékosszám-rekordjáról, melyet a tegnapi napon újból megugrott cím. Ráadásul ezúttal az egymilliós álomhatárt is sikerült átlépni az 1 001 756 játékossal, és a friss adatok szerint a mai napon újabb csúcs várható.

A második helyet amúgy még mindig a Dota 2 uralja a Steam toplistáján, ez jelenleg 692 382 játékosnál jár, amit aztán a hajdanán sokkal szebb időket is megélt PUBG követ a maga 522 187-es eredményével. Ami pedig magát a Steamet illeti, a járvány miatt kevésbé kimozduló játékosok miatt itt is sorra dőlnek a rekordok; a legfrissebb adatok szerint egyidejűleg 19 650 512 felhasználó volt online a Valve platformján.

3.
3.
Extol
Anno a CS 1.6-al toltam (asszem az volt a neve?) vagy 650 órát. CS:S kb 250. GO-ba is van már vagy 110-120. Talán az egyetlen Multis játék amit érdemes játszani. Az összes többi számomra felejtős. A töméntelen csaló, a támogatás hiánya és a gyorsan apadó játékosszám megöli a legtöbbjét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...