A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most, hogy mindnyájan bezárkóztunk az otthonainkba, végre engedhetünk egy kicsit a bűnös élvezeteknek is. Ehhez pedig nem találhatnánk jobb társat a hónap egyik legjobban várt játékánál, a DOOM Eternalnál.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#7: Itt is agymosót emberek
#8
Doom ot vártám azt hittem lesz benne normális multi de igy hogy szörnyekkel embereket kergethetünk ez nem érdekel most egy példánnyal kevesebbet adnak el az elsőre héten és veszítettek egy rajongót
Majd használtan 5 ezerért megveszem a kampány ennyit ér nekem
#7
Kockafejeknek ennél jobb nem is kell amúgy :D Csak ne lenne ennyi negatív mellékhatása ennek a bezárkózásnak... szerintem bárki kocka vállalná, hogy végre legyen szabad 2 hete játszani, hogy ki se mehessen, de nem ilyen áron! Én, azért soha nem tartottam magam, akkora kockának, de baromira szeretek játszani szóval, ha eljő itt is a végleges karantén, akkor végülis egy darabig tuti élvezni fogom én is csak senkinek ne lenne semmi baja, de ez sajnos kivitelezhetetlen ebben az állapotban... kb. 2 hét és akkora szrban leszünk, mint még soha, pedig én nem is a fiatal generáció vagyok, hanem 40 feletti volt már pár dolog, de talán ez lesz az ami meghatározó lesz mindenki életében. Pánik nincs, de sajnos már az emberek most is pánikolnak ezerrel, pedig mi még csak a vírus 1-es fázisában vagyunk! Ezután jön a rossz és még csak utána jön a legrosszabb!

Sajnos mindannyiunknak vannak idősebb hozzátartozói én nem magamat féltem, hanem azokat az idős vagy beteg polgárainkat, akik majd nem tudják kivédeni ezt a vírust és egy ilyen miatt kell meghalniuk valahogy ebbe nehéz beletörődni.

Viszont annyi pótolni való van játékfronton, hogy én tuti el leszek , ha bezárnak minket, pedig tuti befognak szinte elkerülhetetlennek látom, hogy ne mondják a karantént mindenkire csak idő kérdése!
#4
#3 Jó neked...
Nekem megy a termelés ezerrel és a kevés ember miatt még több a szívás. :(
#3
#1: Nekem is be kell menni unatkozni..
#2
#1: Nem-nem, én is bent rohadok épp:D
#1
"Most, hogy mindnyájan bezárkóztunk az otthonainkba"

Basszus, csak az én munkahelyem üzemel fullban? ;) :D :D