Nagyon sikeres lett az új Pathfinder Kickstartere

  • Írta: szlav
  • 2020. március 16.
  • Biznisz
Link másolása
Elsöprő sikerrel zárult a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter-kampánya. Az Owlcat Games legújabb játékára több mint kétmillió dollárt dobtak össze a rajongók.

Aki korábban is követte a Pathfinder: Wrath of the Righteous közösségi támogatásának kampányát, az láthatta, hogy a közkedvelt CRPG folytatása igencsak lázba hozta a szerepjátékok rajongóit. A Kickstarteren zajló gyűjtés véget ért, az eredmény pedig bőven felülmúlta a fejlesztők elképzeléseit.

Több mint kétmillió dollárt dobtak össze a támogatók, ezzel egy híján elérve az összes stretch goalt. Valószínű azonban, hogy az utolsó extrát, azaz a Hunter kasztot és a vele járó dinoszauruszokat is megkapjuk majd, érkezik ugyanis egy "slacker-backer" opció, amivel megkésve is dobhatunk pár dollárt a perselybe. Csupán összehasonlítás végett: a Pathfinder: Kingmaker három évvel ezelőtti gyűjtőkampánya 900 ezer dollárral zárult, a 2021-ben érkező új játék tehát több mint a duplájával előzte meg az elődjét.

Ami pedig a magát a játékot illeti: az eddig elhintett információk és gameplay bemutatók alapján a Wrath of the Righteous egy jóval sötétebb hangulatú történetet mesél majd el. A Pathfinder univerzumának egyik hírhedt, ikonikus helyszíne, a Worldwound áll majd a sztori középpontjában, ez ugyanis a világot fenyegető démoni invázió gócpontja. Készítsétek tehát a d20-at és szedjétek össze a partit - folytatódik a háború!

1.
1.
olymind1
Nem csodálom, a Pathfinder Kingmaker is baromi jó cRPG, a 20 évvel ezelőtti klasszikusok hangulatával és modernebb grafikával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...