Brit toplista: élen nyitott a Nioh 2

Most, hogy kicsit beindultak a játékmegjelenések, a brit eladási toplistán is akadnak érdekességek: a Nioh 2 például kapásból az élen kezdett, és ezt a pangó időszakot jellemzi, hogy még csak meg sem kellett erőltetnie magát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: haha igen, nekem a thick thighs a nyerő
#8
Nyarlako csak nyugi, meg fog jönni. isteni jó wáááá :D imádok játszani, és a munkában is csak erre gondolok, hehe.olyan cunci waifut raktam össze, hogy ha kinyiffanok a nyögéshang kárpótol :D
#7
YanezModerátor
#1: Koronavírus az oka ennek is.
#6
#1: Helyedben tuti nem venném át, húzzák a faszukra. Lehet ha holnap leadod máshova a rendelést, még úgy is hamarabb megkapnád.
#5
#1: Az szép én biztos hogy ezek után nem venném át hanem máshonnan rendelném. Egyszer volt ugyanez velem a konzolstudióval azóta el is felejtettem őket.Amúgy igen kb fél éve amióta a videójátékbolt.hu-val ósszeolvadt megy a fejetlenség és a boltban is érezhető állandóan cserélődnek az emberek nincs állandó csak az üzletvezető itt Budapesten. Én már átszoktam a Konzolvilághoz.
#4
Elképesztő amit a GTA V művel, még mindig simán fölfér a listára :)
#3
#1: Amióta összeolvadt a G2vel, nagyon rossz és megbízhatatlan lett (meg drága is). Felejtős.
#2
#1: Anno tőlük rendeltem meg a ps4-em igaz soha nem is érkezett meg...jó pár telefon jó pár hét várakozás a semmire. Mondom, ha nem tájékoztatnak, ha kiküldik valamikor át sem veszem, nem is küldték soha. Fogtam úgy, hogy életbe volt ez a rendelésem még, megrendeltem máshonnan két nap múlva már azon játszottam :) Szerintem túl sok velük a gond sok helyről hallottam én többet semmit nem rendeltem tőlük és nem is fogok.