Demót kap a Trials of Mana

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 17.
  • Letöltés
Link másolása
Április végén landol a boltokban az eredetileg SNES-en bemutatkozott Trials of Mana felújított változata, amire most egy launch trailerrel, holnap pedig egy demóval hangol a Square Enix.

A Trials of Mana eredetileg Seiken Densetsu 3 néven mutatkozott be, az 1995-ben SNES-re megjelent játék azonban csak 2019-ben jutott el nyugatra, méghozzá a Switch-exkluzív Collection of Mana részeként. A remake már PC-re és PS4-re is megjelenik a Nintendo konzolja mellett, erre egészen április 24-ig kell várnunk.

A nulláról újraépített, felturbózott látvánnyal és átdolgozott játékmenettel érkező JRPG-t azonban már idő előtt kipróbálhatjuk, a holnapi napon élesedik ugyanis a játék demója. Noha az anyag első fejezetét felvonultató próbaverzió mindegyik platformon elérhető lesz, a Switch-változat csak a japán eShopból tölthető majd - angolul viszont ez is tudni fog. A demóban elért eredményeinket átvihetjük a végleges változatba is.

1.
1.
DragonBleacPiece
te jó ég ,sírni fogok a nosztalgiától..mennyit játszottam a secret of manát wáááá :D, voltam vagy 8 éves, jó öreg snes..csak rágondolok és ismét gyerek vagyok, yessss, úgyérzem magam mint a menő sulis deszkás 8 éves önmagam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...