Szólóban is nyomható a Call of Duty: Warzone

  • Írta: gorien
  • 2020. március 18.
  • Letöltés
Link másolása
Amennyiben úgy érzed, nincs szükséged csapatra, a Call of Duty új battle royale-játékmódjában egyedül is harcba indulhatsz mostantól. A Solo Mode 149 másik játékossal dob össze, az nyer, aki utoljára állva marad.

A Call of Duty: Modern Warfare battle royale-játékmódja, a Warzone a hónap elején indult el, és máris óriási számokat produkál: a kezdeti hatmillió játékost nemrég már tizenötmillióra tornázták fel. Az ingyenes játékmód szerintünk is jóféle szórakozás, és habár eddig is nekiláthatott bárki a harcnak egyedül, a legutóbbi frissítés egy rendes, free-for-all jellegű módot is hozzáadott a játékhoz.

A Solo Mode-ban 150 játékos feszül egymásnak, és nincsenek csapatok – itt mindenki mindenki farkasa. Ez a játékváltozat is a Verdansk pályán játszható, és ugyanúgy működik, mint a rendes battle royale-mód, mind az állomások, mind a Gulag elérhető. Viszont mivel mindenki csak magára számíthat, sokkal több Self-Revive Kit van elszórva a játéktéren.

2.
2.
JohnSpartan
#1: Jó hogy bele tették a solo modot, de szerintem a duel is kène bele mert van olyan is hogy 2en vagytok csak és ha be is sorsol valakit + ba az vagy kilèp vagy máshova ugrik.
1.
1.
Kisjack241
Erre vártam :) sokkal jobban is sikerült az első köröm soloban, mint az eddigi 19 ahol csapatokkal szemben voltam egyedül. Így már tényleg élvezhető számomra is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...