Ma visszatér a The Game Festival

  • Írta: gorien
  • 2020. március 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Geoff Keighley csapata idén újra elhozza a The Game Festivalt, ezúttal azért, hogy az elmaradó GDC-re szánt játékok eljussanak a játékosokhoz. A Steamen negyvennél is több ilyen alkotás demója lesz elérhető jövő hétfőig.

A tavalyi The Game Awards kísérőrendezvényeként jelent meg először a The Game Festival, amelynek feladata az volt, hogy a világhoz is eljuttassa azokat a játékokat, amiket a helyszínen kipróbálhattak az emberek. Akkor 14 ilyen játék került fel a Steamre.

Miután az idei Game Developer Conference-t lefújták, számos fejlesztő esett el a játékuk bemutatásának lehetőségétől, még akkor is, ha online valamiféle prezentációt mégis megtarthatnak. Geoff Keighley és csapata azonban közbelép: mától indul a tavaszi The Game Festival.

A Steam Keighley-vel összefogva negyvennél is több olyan játék demóját teszi elérhetővé, amely eredetileg a GDC-n szerepelt volna. A játékok listája egyelőre nem ismert, azonban elérhetővé válik Steamen, amint az esemény kezdetét veszi ma este, magyar idő szerint 18 órakor. Az előző The Game Festivallal ellentétben ráadásul nem csak két napig lesznek elérhetőek a demók, egészen március 23-ig játszhatunk velük.

További jó hír, hogy Keighley-ék az év során több hasonló eseményt is szeretnének tartani, ráadásul keresik a megoldást arra, hogy más platformokra is kiterjesszék.

1.
1.
Keighley nekem nagyon nem szimpatikus általában, de ez a műsor is elkészül és a mögötte álló szellemiség sem rossz. Most hogy utáljam akkor tovább? Tanácsok, javaslatok, tapasztalatok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...